Četvrtfinale Kupa: Kraguj-Volejform - C. zvezda

Četvrtfinale Kupa: Kraguj-Volejform - C. zvezda

Odbojkašice Kraguj-Volejforma dočekuju beogradsku C. zvezdu u prvom susretu četvrtfinala Kupa Srbije, zakazanom u hali Jezero za utorak 22. decembar od 20 časova.

Gostuje favorit, po učinku oba sastava ove sezone u Super ligi, ali ovo je Kup, sasvim drugi tip takmičenja.

Sa kakvim ambicijama se ulazi u ovaj meč, utoliko pre što se igra u Jezeru, za portal PPNS govore kapiten Dejana Mačužić i član stručnog štaba Nenad Cvetković.

Mačužić: Ulogu favorita u ovoj utakmici prepuštamo ekipi Crvene zvezde, ali to ne znači da im poklanjamo i pobedu. Kao i u prethodnim utakmicama, potrudićemo se da damo sve od sebe jer su iznenađenja moguća, posebno u Kupu.

Cvetković: U Kup takmičenju igramo potpuno rasterećeno što se tiče rezultata. Naravno Zvezda je favorit, ali je sve moguće.

Domaćini su se osvrnuli na učinak gostiju u polusezoni Super lige.

Mačužić: Smatram da ekipa Zvezde, uprkos zvučnim pojačanjima, još uvek nije uspela da postigne kontinuitet u igri. Sigurno je da tome doprinose i povrede sa kojima imaju problema.

Cvetković: Zvezda je dosta podmlađena ekipa u odnosu na prošlu godinu. Pored toga imaju dosta problema sa povredama igrača, pa ne čudi što su izgubili nekoliko utakmica.

Ocenjujući partije Kraguja, naši sagovornici tumače kako do rezultatskog napredovanja.

Mačužić: Mislim da je ono što smo pokazale na terenu bilo bolje od rezultata i plasmana na tabeli. Trudićemo se u nastavku sezone da pružimo još bolje partije i dođemo do željenog rezultata.

Cvetković: Naša ekipa je podbacila što se tiče rezultata, plan je bio bar 3-4 pobede, ali kada iz ovog ugla sagledamo sve odigrane utakmice, vidimo da je osnovna karakteristika velika nestabilnost u igri. Igrali smo na momente odlično, a na momente ispod svakog kriterijuma za ovaj rang takmičenja. To je nedopustivo, to ne daje rezultat. Na primer, povedemo u setu sa 13:5, da bismo posle toga dozvolili protivniku da napravi seriju od 11:1. Sve utakmice karakteriše ta osobina. Što se tiče napredovanja u igri, a samim tim i u rezultatu, pored još više treninga, potrebno je da igračice imaju malo više samopouzdanja, da više veruju sebi, a i svojim saigračicama.

Komentar sva tri preostala para:

  • Futog-NIS Spartak
  • Železničar-Vizura
  • TENT-Jedinstvo SP

Mačužić: Ako gledamo tabelu i dosadašnji učinak ovih timova, Spartak i Vizura su izraziti favoriti, a u utakmici između TENT-a i Jedinstva je sve moguće.

Cvetković: To su sve kvalitetne ekipe. Bilo koji rezultat, nije iznenađenje....

Uz obećanu borbu na terenu, svi u Kraguj-Voleformu se nadaju da će u Jezeru biti dovoljno Kragujevčana na tribinama koji će da naprave atmosferu da se zna ko je domaćin.

Mačužić: Pozvala bih sve ljubitelje odbojke u Kragujevcu da u utorak u 20 časova dođu u halu "Jezero" i pomognu nam da napravimo prvi korak ka ostvarenju najvećeg uspeha u istoriji kluba.

Cvetković: Kod nas odavno nema prave navijačke atmosfere, a to ekipama nedostaje. Nije se bez razloga pričalo da je prava publika igrač više na terenu. Odbojka se gleda kao u pozorištu, isti utisak imamo i kada igramo kući, kao i kada smo u gostima. Voleli bismo kada bi ovo četvrtfinale u Jezeru bilo odigrano u vrelijem ambijentu.

Druga utakmica ova dva rivala zakazana je za subotu 26. decembar.

Kraguj-Voleform je, podsećamo, jedini predstavnik kragujevačke odbojke u četvrfinalu nacionalnog Kupa, pošto u muškoj konkurenciji nema ekipe iz Kragujevca.

kraguj skolica

ŽOK KRAGUJ-VOLEJFORM SAJT, FB STRANA/GRUPA


APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html