I juniori KKK Radnički pobedom započeli kvalifikacije

I juniori KKK Radnički pobedom započeli kvalifikacije

Poput kolega kadeta, i juniori KKK Radnički pobedom su započeli kvalifikacije za najviši rang - jedinstvenu Juniorsku ligu Srbije (JLS). U prvoj utakmici bili su bolji od Paraćina 71:66 (13:20, 24:15, 18:16, 16:15).

Gosti su uspešnije otvorili utakmicu, što je rezultiralo osvajanjem prve četvrtine sa sedam poena prednosti - 20:13. Puleni Boška Lalića preuzimaju inicijativu u nastavku, osvajaju drugi kvartal 24:15, za preokret posle 20 minuta - 37:35.

Prednost od jednog poseda lopte bila je minimalna distanca, ali dovoljna da se kontroliše meč do kraja. Za još dva poena (18:16) uvećana je razlika posle 30 minuta - 55:51, da bi poen više i u poslednjoj deonici (16:15) overio trijumf od pet poena razlike - 71:66.

Kao dvocifreni strelci, najistaknutiji na terenu bili su David Popović sa 18 i Nemanja A. Nikolić sa 14 poena. Za trijumf su poentirali još: Luka Kraljić - devet poena, Miloš Petrović - osam, Luka Milenković i Nemanja Z. Nikolić - po sedam, Luka Urošević i Predrag Brzaković - po četiri poena.

U sastavu su bili i: Nikša Zindović, Nikola Stanković, Janko Zorbas i Filip Milosavljević.

- Jako bitna pobeda za momke kako bi stekli dodatno samopouzdanje pred odlučuju utakmicu sa Smederevskom Palankom 5. oktobra. U meč smo ušli sa velikom željom, ali jako nervozno, pa su iz toga proizašle neke tehničke greške u igri, samim tim i izgubljene lopte. Istom tom velikom energijom, pre svega u odbrani, i presingom na protivničkoj polovini, uspeli smo da usmerimo rezultat u našu korist i uspešno privedemo utakmicu kraju. Idemo dalje korak po korak. Ekipa je jako talentovana i na slatkim sam mukama kada sastavljam ekipu jer u rosteru imamo još igrača koji će tek da pokažu da mogu puno da doprinesu ekipi. Siguran sam da ćemo vremenom da podižemo kvalitet igre jer dobro radimo na treningu. Sve što je potrebno je malo vremena da se ovi momci uigraju i pokažu sav svoj talenat. Uz čestitke igračima, upućujem zahvalnost publici koja je došla u velikom broju da podrži ove momke. Pozivam ih da nastave da nas podržavaju, ali i kadetsku ekipu, kao i prvi tim. Iskreno se nadam da ćemo gledati sve ekipe KKK Radnički u najjačim košarkaškim ligama Srbije ove sezone, zaključio je analizu utakmice za klupski sajt Boško Lalić, trener juniora KKK Radnički.

Odlučujuća utakmica protiv Mladosti iz Smederevske Palanke zakazana je u Hali sportova Svilajnac za 5. oktobar od 13 časova. 


Foto: Slavica Pecelj-Mićić

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html