Kik bokseri Radničkog osvojili šest medalja na Prvenstvu Srbije

Kik bokseri Radničkog osvojili šest medalja na Prvenstvu Srbije

Kik boks klub Radnički iz Kragujevca osvojio je šest medalja na Prvenstvu Srbije održanom u Novom Sadu 19. i 20. juna, u disciplini lou kik.

Najsjajniju medalju izborila je Slobodanka Jovanović, u kategoriji do 56 kilograma u B klasi.

Srebrne medalje osvojilo je četvoro takmičara. Jovan Smilić bio je drugi u kategoriji do 81 kilograma u A klasi, takođe i Strahinja Savić u kategoriji do 57 kilograma. "Srebrni" su bili i Đorđe Dimitrijević, koji je zbog povrede morao da preda finalni meč u kadetskoj konkurenciji u kategoriji do 63,5 kilograma, i Milica Popović u kategoriji do 60 kilograma u juniorskoj konkurenciji.

Bronzana medalja pripala je junioru Nemanji Stojkoviću u kategoriji do 60 kilograma.

Među borcima Radničkog koje je za ovo takmičenje odredio trener Radomir Radomirović bili su još Marta Vučić i Lazar Maksimović.

U konkurenciji 69 klubova, Radnički je trenutno osmi na tabeli, zajedno sa Kosovskom Mitrovicom i Topik timom.

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html