KKK Radnički domaćin ruskog Spartaka

KKK Radnički domaćin ruskog Spartaka

Intenzivirajući pripreme za premijerni nastup u Košarkaškoj ligi Srbije, KKK Radnički je zakazao dve kontrolne utakmice u Kragujevcu.

Najpre će biti domaćin Spartaka iz Sankt Peterburga, a susret je zakazan u hali Jezero za sredu 27. septembar od 19 časova.

Za sve ljubitelje košarke u Kragujevcu i okolini biće to poklon novog člana KLS, pošto je ulaz slobodan. Tako će biti u prilici da se prisete dana kada je u istoj kragujevačkoj hali igran Evrokup, a gost bila ova ruska ekipa.

Spartak je član Prve ruske lige i tamošnje Superlige, a u svom sastavu, pored većine domaćih igrača i jednog Amerikanca, ima dvojicu srpskih igrača: Radislava Peković (216cm) i Aleksu Nikolića (201cm) - članove univerzitetske reprezentacije Srbije. Kao saradnik šefa struke Alekseja Jurijeviča Vasiljeva, u Kragujevac dolazi Goran Stevanović, srpski stručnjak proslavljen u individualnom radu sa košarkašima.

Rusi, koji su u bivšem SSSR bili dvostruki prvaci države i osvajači nacionalnog kupa, u Srbiji provode devet dana, a jedna od kontrolnih utakmica biće organizovana u srcu Šumadije.

Druga kontrolna utakmica sledi protiv Napretka iz Aleksinca, a odigraće se u sali Politehničke škole u subotu 30. septembra od 13 časova.

Ekipu iz Aleksinca predvodi trener Nebojša Raičević koji je radio kao trener mladih kategorija reprezentacije Srbije.

PRILOG TV MELOS



SPARTAK SAJTVB, FB STRANA
NAPREDAK SAJT, FB STRANA
KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html