Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Sport

11.01.2020

Nastradao biciklista Predrag Pejović (BK Radnički)

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona.html

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCUBiciklista BK Radnički Predrag Pejović, popularni "Pejka", tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći, vraćajući se u petak popodne sa treninga.

Nesreća se dogodila oko 17 časova kada je putnički automobil oborio Pejovića na teritoriji sela Divostin. Teško povređen, prebačen je u KC Kragujevac, gde je preminuo. Prema nezvaničnim informacijama, vozač nije imao alkohola u krvi, piše Blic.

Kako u Radničkom podsećaju, Pejović je aktuelni državni prvak u ciklo krosu u kategoriji Masters A. "Pejka" je bio uspešan i u Kupu Srbije, kako drumskom, tako i u planinskom biciklizmu.

Opelo je u porodičnoj kući u Drači subotu od 13 časova.

BK Radnički poziva kolege sportske radnike i sugrađane da isprate "Pejku" na poslednju vožnju.
 STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar