Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Sport

01.03.2020

Nevena Ignjatović završila Svetski kup na 17. mestu, u alpskoj kombinaciji (VIDEO)

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona.html

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCUNajbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović zauzela 17. poziciju sa 29 bodova u generalnom plasmanu Svetskog kupa, u alpskoj kombinaciji.

Dvadesetdevetogodišnja Kragujevčanka je u januaru bila 20. u trci u austrijskom Altenmarktu, osvojivši tada 11 bodova. Prošlog vikenda je u švajcarskoj Kran Montani bila na 14. mestu, a za pobednicom Federikom Brinjone imala je zaostatak od 4,76 sekundi. Tada je stekla 18 bodova. 

- Na veliku žalost u toku noći je palo puno snega i alpska kombinacija u La Tuju, ujedno poslednja planirana za ovu sezonu, je otkazana. Imala sam ogromnu želju da dam sve od sebe i napadnem visoke pozicije. Izvukla sam moj omiljeni broj, četvorku. Ovo je viša sila i jednostavno - to je to. Završila sam na 17. poziciji u Svetskom kupu u ovoj disciplini. Svakako dobra pozicija za napad naredne godine, kada me očekuje i Svetsko prvenstvo u Kortini, rekla je Nevena posle trke. Najbolja u alpskoj kombinaciji za sezonu 2019/2020 je Italijanka Federika Brinjone sa 1.378 bodova, druga je Švajcarka Vendi Holdener, a treća Čehinja Ester Ledecki. 

Svetski kup se nastavlja u tehničkim disciplinama u švedskom Areu. Potom sledi finale Svetsko kupa, gde će se takmičiti 25 najboljih skijašica.

OLYMPIC: NEVENA IGNJATOVIC

NEVENA IGNJATOVIĆ SAJTFISFB STRANATVITERINSTAGRAMJUTJUB


ARHIVA PPNS, 2018.

NEVENA IGNJATOVIĆ - KONDICIONI TRENING

KG VODIČ: AKCIJE
PRILOZI ZA MAJKU NASTRADALOG BICIKLISTE ’PEJKE’


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar