Omladinci FK Radnički 1923 u srpskoj eliti, prvi tim vreba šansu za povratak u SL

Omladinci FK Radnički 1923 u srpskoj eliti, prvi tim vreba šansu za povratak u SL

USVOJEN PREDLOG ZAJEDNICE KLUBOVA

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održana je sednica na kojoj je Izvršni odbor usvojio predlog Zajednice klubova Super i Prve lige da se za sledeću sezonu Superliga proširi na 20 odnosno Prva liga na 18 klubova.

Do kraja tekuće takmičarske sezone primeniće se pravilo koje podrazumeva pet izmena tokom utakmice (ostaje isti broj rezervi - 7), a sve u skladu sa odlukom Međunarodnog borda (IFAB) i privremenim amandmanom na Član 3. Pravila igre.

Na predlog Komisije za ženski fudbal Ženska elitna liga proširena je sa osam na deset klubova, odnosno Prva liga sa deset na dvanaest.

Na predlog Komisije za razvoj fudbala i sportskog sektora FSS Omladinska i Kadetska liga Srbije brojaće u narednoj takmičarskoj sezoni 20 klubova, umesto 16 koliko ih je do sada bilo.

ZVANIČNO: "ĐAVOLČIĆI" PONOVO U ELITI

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije je na današnjoj sednici usvojio predlog Komisije za razvoj fudbala i sportskog sektora o proširenju Omladinske i Kadetske lige Srbije sa dosadašnjih šesnaest na dvadeset klubova. S obzirom da je omladinska selekcija FK Radnički 1923 pre prekida sezone sredinom marta zauzimala lidersku poziciju na tabeli Prve omladinske lige FSRZS, to automatski znači da će od naredne sezone ponovo igrati u najkvalitetnijem rangu takmičenja - Omladinskoj ligi Srbije.

Ekipa trenera Dejana Joksimovića se u trenutku prekida takmičenja usled epidemije virusa kovid-19 nalazila na čelnoj poziciji Prve omladinske lige FSRZS sa dva boda prednosti u odnosu na najbližeg konkurenta Mačvu iz Šapca.

Nakon što je početkom maja Odbor za hitna pitanja FSS doneo odluku o završetku takmičarske sezone u svim ligama mlađih kategorija, zaključno sa 15. martom, bilo je jasno da su "đavolčići" već jednom nogom u eliti. Međutim, čekala se zvanična potvrda IO FSS, koja je stigla posle današnje sednice.

Tako će omladinska selekcija Radničkog posle dve sezone pauze od ove jeseni ponovo biti deo elitnog karavana, sa jasnom namerom da se tu zadrži duži vremenski period.

Ovo je ujedno i kruna rada omladinske škole, na čelu sa njenim direktorom i trenerom omladinske ekipe Dejanom Joksimovićem, koja je bez sumnje jedna od najkvalitetnijih na teritoriji Republike Srbije.

VREBAJUĆI SUPER LIGU IZ PRIKRAJKA

Izvori: FSS, FK Radnički 1923 


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020



STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html