Ozvaničeno partnerstvo SPD Radnički-PRVI PRVI NA SKALI

Ozvaničeno partnerstvo SPD Radnički-PRVI PRVI NA SKALI

Sportsko privredno društvo Radnički i portal PRVI PRVI NA SKALI ozvaničili su partnerstvo ugovaranjem poslovno-tehničke saradnje. Klubovi pod okriljem SPD Radnički uživaće konstantnu podršku portala PPNS informisanjem javnosti o njihovim takmičenjima i rezultatima.

Kao što se objedinju kragujevački sportisti, tako se teži i što masovnijem okupljanju Kragujevčana na nadmetanjima klubova SPD Radnički. Za ostvarenje takvog cilja već od tekuće sezone neophodno je dopiranje do javnosti, otuda je PPNS jedan od partnera na koje mogu da računaju sportisti koji nose grb Radničkog.



Pošto Statut PPNS, pored ostalog, predviđa posvećenost dobrobiti dece i mladih, dodatni motiv za partnerstvo je pažnja koju Društvo posvećuje radu sa mlađim selekcijama.

U SPD Radnički trenira preko 500 dečaka i devojčica u više sportova i kategorija. Uz najkvalitetnije uslove i stručne trenere, Radnički izdvaja i to što deci koja treniraju besplatno pruža prateću edukaciju, kao što je učenje stranih jezika, dodatna nastava, pripremna nastava za polaganje male mature i prijemnog ispita za fakultete. Obezbeđeni su i besplatni pregledi lekara, usluge pedagoga, zubara, ginekologa, socijalnog psihologa.

Sportska dešavanja u organizaciji SPD Radnički nastaviće da bogate odeljak portala posvećen sportu. Poput organizatora drugih dešavanja u gradu, Radnički se pridružuje partnerima koji za posetioce portala redovno obezbeđuju poklon-karte, kada se naplaćuje ulaz.

SPD Radnički pod ovim imenom posluje od 12. februara 2019. godine, sledbenik je slavnog SD Radnički osnovanog 1923. godine.

PRVI PRVI NA SKALI Grb sa dresa SD Radnicki Kragujevac

Foto: Grb sa dresa SD Radnički

Od ove godine realizuje objedinjavanje klubova i sportske infrastrukture u Kragujevcu. Cilj Društva je da postane vodeća sportska organizacija kod sportista i rekreativaca u Šumadiji, ali i Srbiji.

Deo SPD Radnički sa svim svojim selekcijama su: Odbojkaški klub Radnički, Rukometni klub Radnički, Vaterpolo klub Radnički i Košarkaški klub Radnički.

Pored osnovne delatnosti klubova, Društvu je povereno upravljanje sportskim objektima, a to su: Hala Jezero, Hala Gordana Goca Bogojević, Centar za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom Iskra, Kuglana, Streljana, Zatvoreni i otvoreni bazeni, kao i Šumaričko jezero.

SPD RADNIČKI 

SPD Radnički Kragujevac

Резултат слика за Tomislav Peternek radoznalost

Foto: Radoznalost (autor Tomislav Peternek); Kragujevac, 1954. 

PRVI PRVI NA SKALI Prijatelj SPD Radnicki


STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html