Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Sport

13.11.2015

Poslednji meč Tigrica u Jezeru 2015.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Rukometašice Radničkog u 9. kolu Super lige Srbije, poslednjem u polusezoni, u subotu 14. novembra u hali Jezero dočekuje ekipu Minakve.

Meč su najavili šef struke Aleksandar Radosavljević i univerzitetska reprezentativka iz redova Radničkog Sanja Simić.

Radosavljević: Imali smo težak raspored iza nas u kom smo odigrali šest utakmica u 14 dana. Ovu nedelju smo iskoristili da oporavimo par devojaka i spremni dočekamo poslednji meč ovog dela prvenstva. Iako ekipa Minakve ima samo dva boda, ta činjenica nas ne zavarava i u meč ulazimo maksimalno spremni i koncentrisani. Tok meča će odrediti moju želju da ukažem šansu devojkama koje su imale manju minutažu. Prihvatamo ulogu favorita, ali je moramo opravdati na terenu.

Simić: Spremale smo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu, želimo da završimo sezonu pobedom pred našom publikom. Za nas nema razlike sa kim igramo, pružićemo svoj maksimum kao i uvek do sada. Pozvala bih publiku i naše navijače da dođu u što većem broju i da zajedno proslavimo osvajanje nova dva boda.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova.

ŽRK RADNIČKI SAJT, FB PROFIL/GRUPA/STRANATVITER


APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar