Preminuo nekadašnji mladi fudbaler Radničkog (2002)

Preminuo nekadašnji mladi fudbaler Radničkog (2002)

Nakon nemolosrdne bolesti, preminuo je Mlađan Jovičinac (2002), mladi fudbaler FK Radnički 1923 koji je kao član ovog kluba sa 12 godina učestvovao u letnjoj školi Fudbalskog saveza Srbije.

PRVI PRVI NA SKALI Mladjan Jovicinac (2002)

Mlađan je bolovao od teške bolesti - karcinoma kostiju. Za lečenje su bila neophodna novčana sredstva koja njegova porodica nije mogla da obezbedi, pa su od prošle godine pokretane brojne akcije u Kragujevcu i širom Srbije. Ishod je, na žalost, tragičan.

Dečak je rođen u Kragujevcu, bio je učenik Sedme beogradske gimnazije, a kao aktivan fudbaler učestvovao je na pripremama OFK Beograd, tu je trenirao dve godine.

Sunovrat dečakovog zdravstvenog stanja pokrenut je nakon rutinskih laboratorijskih analiza zbog povišene temperature i visokog CRP u laboratoriji Školskog dispanzera u Kragujevcu. Ubrzo je dijagnostikovan sarkom sa metastazama, nakon čega počinje lečenje na Dečjoj klinici "Tiršova" gde su određene hemoterapije. Spas je tražen i na Dečjoj klinici Sent Džud (SAD). 

Sahrana će biti na groblju Bozman u subotu u 14 časova.

Mladjan Jovicinac 200 Kragujevac

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html