Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Sport

11.10.2017

Rajko Kljajević pojačao Lončarov Radnički

Prvi Prvi na Skali
https://tijana.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

KKK Radnički i krilni centar Rajko Kljajević (1985, 204cm) ugovorili su saradnju za narednu sezonu, kada će se Kragujevčani takmičiti u Košarkaškoj ligi Srbije.

Iskusni Kljajević je u sezoni 2016/2017 bio član Dinama iz Rumunije. Karijeru je započeo pre 16 godina u Rudaru iz Sjevera, а zatim je bio u redovima Ergona, Radničkog 034, KK Radnički, Jagodine, Sloge, Metalca, Vršca... Sticao je i internacionalno iskustvo, kao igrač u ligama Poljske, Rumunije, Tunisa...

U KLS je znao da bude MVP kola sa indeksom 38 i 28 ubeleženih poena.

Boje KKK Radnički braniće od drugog kola, kada Kragujevčani dočekuju Beovuk 72. Ta utakmica je zakazana u hali Jezero za petak 20. oktobar od 20 časova, uz direktan prenos na TV Arena. 

KKK Radnički je danas "overio" i prve profesionalne ugovore igrača iz svojih mlađih kategorija - Alekse Ristića (1998), Luke Tomaševića (1998) i Nemanje Nikolića (1999) koji su tokom pripremnog perioda bili u sastavu prvog tima.

Foto: Zoran Petrović/Duško Đorđević/KK Radnički

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar