Rukometaši ciljaju treći trijumf, rukometašice na teškom gostovanju

Rukometaši ciljaju treći trijumf, rukometašice na teškom gostovanju

Rukometaši Radničkog 1964 nakon dve startne pobede očekuje teška utakmica u Kuršumliji gde će ih ugostiti ekipa Planinka-prolom voda u subotu 7. oktobra.

Želja igrača i stručnog štaba je da se na talasu dobrih igara nastavi pobednički niz i ostvari treća pobeda, koja bi Kragujevčanima izuzetno značila u nastavku šampionata.

- Gostujemo Planinki-prolom vodi, izuzetno nezgodnoj ekipi koja igra potpuno drugačiji rukomet od nas. Radili smo vredno ove nedelje i pripremali smo se za teško gostovanje. Želimo da nastavimo pobednički niz i upišemo nova dva boda na naš konto. Biće teško, ali ćemo dati sve od sebe da ostvarimo zacrtani cilj, poručio je golman Radničkog 1964 Filip Ristić.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova.

* * *

Rukometašice Radničkog 1964 nakon nesrećnog poraza u prvom kolu šampionata Prve lige-Zapad očekuje teško gostovanje ekipi Košutnjaka u Čačku takođe u subotu 7. oktobra.

Mlade Kragujevčanke će pokušati da iznenade znatno iskusnije protivnice i ubeleže prve bodove na svoj konto.

- Posle poraza od ekipe Metalca okrećemo se Košutnjaku. Ne razmišljamo previše o protekloj utakmici i očekujem da ispravimo uočene greške. Analizirali smo budućeg rivala i mislim da imamo šanse da ih iznenadimo na njihovom terenu. Borićemo se do poslednjeg zvuka sirene da trijumfujemo. Kao najmlađoj ekipi u ligi veoma bi nam značilo da dokažemo da nam je mesto u gornjem delu tabele, izjavila je kapiten Radničkog Mina Stajković.

Početak utakmice je u 20 časova. 

REZULTATI I TABELE

RK RADNIČKI 1964 SAJTFB STRANAJUTJUB, SAJT LIGE

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html