SPD Radnički: Vesti, 1. 6. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 1. 6. 2020.

RAŠKO KATIĆ PREDVODI KRAGUJEVČANE U KLS

Iskusni Raško Katić (39) nosiće dres Radničkog i u narednoj takmičarskoj sezoni. Nekadašnji reprezentativac Srbije biće od velike pomoći kragujevačkom klubu, koga od oktobra očekuju veliki izazovi u Košarkaškoj ligi Srbije.

Iako u poznim igračkim godinama, Katić je u minuloj sezoni pokazao da je poput dobrog vina, predvodivši Kragujevčane do prvog mesta u Drugoj ligi Srbije i plasmana u Košarkašku ligu Srbije.

Sjajni centar je, podsetimo, prošlog leta najavio završetak igračke karijere, ali je na nagovor svojih nekadašnjih saigrača Darka Veljovića, Ivana Miloševića i Ivice Vukotića, koji su u međuvremenu preuzeli rukovođenje kragujevačkim klubom, odlučio da odloži odluku o penzionisanju i zaduži dres Radničkog sa brojem 14.

Tokom svoje bogate i plodonosne karijere, Katić je nastupao za veliki broj domaćih i inostranih klubova sa kojima je osvajao brojne trofeje. Ipak, najdraže priznanje mu je svakako planetarno srebro, osvojeno sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine.

VSS PREKINUO TAKMIČENJA, KRAGUJEVČANI RAZOČARANI

Vaterpolo savez Srbije doneo je odluku da prekine takmičenja u Prvenstvu Srbije za sezonu 2019/2020 u muškoj i ženskoj konkurenciji, bez utvrđivanja konačnog plasmana.

U obazloženju se navodi da je ovakva odluka doneta zbog još uvek aktuelne epidemiološke situacije prouzrokovane pandemijom koronavirusa, kako bi se vodilo računa o zdravlju svih učesnika.

Vaterpolo klub Radnički bio je jedan od klubova koji su se zalagali za nastavak takmičenja, pa su Kragujevčani nezadovoljni prekidom sezone.

– Iako smo očekivali ovakvu odluku, razočarali smo se kada smo za nju saznali. Žao nam je što je tako odlučeno, jer smo želeli da se igra i da omogućimo našim igračima i sportu da napreduju. S obzirom na to da je takmičenje prekinuto bez utvrđivanja konačnog plasmana, nije mi jasno kako će se utvrditi sastav liga za narednu godinu – rekao je Jugoslav Vasović, direktor VK Radnički.

Posle osvajanja Kupa Srbije i Regionalne A2 lige, Šumadinci su željno iščekivali nastavak Super lige, u kojoj je trebalo da startuju sa prvog mesta, sa maksimalnih 12 bodova. Uprkos prekidu takmičenja i dalje će trenirati u pokušaju da kako-tako nastave progres koji beleže godinama unazad. U planu su i neke prijateljske utakmice, a na ruku im ide i to što Vlada Srbije gotovo svakodnevno olakšava mere, pa je odnedavno dozvoljeno prisustvo do 1.000 gledalaca na sportskim takmičenjima na otvorenom.

– Nastavićemo da treniramo i verovatno ćemo igrati neke utakmice sa klubovima koji to budu želeli. Mislim da bi to preko leta mogla da bude jako lepa promocija vaterpola – zaključio je Vasović. 

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020



STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html