SPD Radnički: Vesti, 12. 3. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 12. 3. 2020.

SVE UTAKMICE RADNIČKOG BEZ PRISUSTVA PUBLIKE

Sportsko privredno društvo Radnički će poštovati odluku Vlade Republike Srbije o zabrani skupova u zatvorenom prostoru sa više od sto ljudi, kao meru prevencije u cilju sprečavanja daljeg širenja koronavirusa.

To znači da će sve odbojkaške, košarkaške, rukometne i vateropolo utakmice naših klubova u narednom periodu biti odigrane prema unapred utvrđenom rasporedu takmičenja, bez prisustva publike.

Javnost će, kao i do sada, biti blagovremeno obaveštavana o rezultatima svih klubova u okviru Sportskog privrednog društva Radnički.

Rukomet

NOVI BODOVI NA VIDIKU

Kragujevčani su prolećni deo sezone startovali kako se samo poželeti može. Odlične partije i ubeležena 4 boda daju nadu da će se niz nastaviti i u subotu 14. marta od 16 časova, kada će u okviru 14. kola SBRL za muškrace ugostiti ekipu Jagodine, koju su teškom mukom savladali u prvom delu šampionata rezultatom 31:29.

Nakon dve pobede na početku drugog dela sezone u goste nam dolazi ekipa Jagodine. U pitanju je ekipa koja je ostvarila, kao i mi, pozitivan skor u prve dve utakmice i koja u svom sastavu ima iskusne pojedince koji više godina igraju zajedno. U prvom delu sezone smo odigrali neizvesnu utakmicu tako da subotnjem meču pristupamo sa puno opreza, posebno jer su se Jagodinci pojačali tokom zimske pauze. Kako je naš cilj ulazak u viši rang, silno motivisani čekamo početak utakmice u želji da iskoristimo naše prednosti i nastavimo pobednički niz, najavio je utakmicu, bek Radničkog Nebojša Stošić.

Rukometaši Radničkog će ugostiti Jagodinu u SBB hali Jezero.

BEOGRAĐANKE U GOSTIMA RADNIČKOG

Rukometašice Radničkog ohrabrene odličnim partijama i pobedama u prva dva kola, će nakon svojih kolega iz muškog tima, ugostiti RK Beograd, ekipu koju su u jesenjoj sezoni savladali na gostovanju rezultatom 37:26.

Za vikend nas očekuje izuzetno teška utakmica, protiv zahuktalih Beograđanki, koje su polusezonu startovale dvema pobedama. Mlada, ali izuzetno talentovana ekipa, koja u sastavu ima par kadetskih reprezentativki, dodatno pojačana na polusezoni igraće značajnu ulogu ovog proleća. Naš zadatak je da se fokusiramo na svoju igru, da ispravimo greške iz prethodne dve utakmice i da podignemo angažovanost u odbrani na viši nivo. Daćemo sve od sebe da zabeležimo novi trijumf i ostavimo konkurente u borbi za najviši plasman na pristojnom odstojanju, optimistična je pred subotnji susret pivot Radničkog Ajlin Bjelak.

Meč, između RK Radnički i RK Beograd, će biti odigran u SBB hali Jezero u subotu od 20 časova.

Na osnovu odluke Vlade republike Srbije, rukovodstvo Super B lige zvanično je potvrdilo da će se obe utakmice odigrati bez prisustva publike.


Vaterpolo

ČETIRI IGRAČA RADNIČKOG U JUNIORSKOJ REPREZENTACIJI

Selektor juniorske reprezentacije Srbije i trener Radničkog, Uroš Stevanović, objavio je spisak igrača za pripreme koje će naša selekcija odraditi sa Mađarima, od 12. do 15. marta, u Kečkemetu.

Na spisku su se našla i četvorica igrača Radničkog: Stefan Branković (2001), Jovan Tanasijević (2001), Luka Pljevančić (2002) i Bogdan Gavrilović (2004), a nema Nemanje Stanojevića, koji je u seniorskoj reprezentaciji.

Stanojević je trebalo da konkuriše za utakmicu između Srbije i Španije koja je na programu danas od 18 časova, ali će taj meč propustiti zbog bolesti.

Pored Stevanovića, u stručnom štabu je i koordinator mlađih selekcija Randičkog, Dragan Kozomora.

ŠEST VATERPOLISTA RADNIČKOG U KADETSKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE

Selektor kadetske reprezentacije Srbije (2004. godište), Živko Gocić, pozvao je čak šestoricu igrača Radničkog, na okupljanje u Beogradu, 21. i 22. marta.

Među 40 reprezentativaca našli su se: Radosav Virijević, Bogdan Gavrilović, Veljko Dončić, Mitar Maraš, Zoran Poznanović i Ognjen Pejić.

Srpski kadeti se okupljaju u okviru priprema za Svetsko prvenstvo koje ovu selekciju očekuje od 5. do 12. jula u grčkom gradu Volosu.

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip


KG VODIČ: AKCIJE
PRILOZI ZA MAJKU NASTRADALOG BICIKLISTE ’PEJKE’


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html