SPD Radnički: Vesti, 16. 1. 2021.

SPD Radnički: Vesti, 16. 1. 2021.

Vaterpolo

A1 liga: Veliki korak Radničkog ka fajnal-foru

A1 liga: Druga pobeda Radničkog

A1 LIGA: DRUGA POBEDA RADNIČKOG

VATERPOLISTI RADNIČKOG UBEDLJIVI NA STARTU REGIONALNE LIGE

Vaterpolisti Radničkog napravili su veliki korak ka plasmanu na završni turnir Regionalne A1 lige, pošto su u trećoj utakmici na turniru B grupe u Dubrovniku savladali direktnog rivala, ekipu Jadrana iz Herceg Novog, rezultatom 7:4 i tako zadržali maksimalan učinak.

Kako je ulog bio veliki, jer je po dosadašnjim rezultatima pobednik ovog duela imao velike šanse za plasman na fajnal-for, oba tima bila su veoma oprezna na startu, pa je prva četvrtina završena bez pogodaka. Utakmica je protekla u izuzetno jakom ritam, vođena je velika borba, pa su timovi često pribegavali letećim izmenama, a neizvesnost je potrajala sve do samog kraja.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nemanja Stanojević sa dva gola, a po jedan su postigli Janković, Ukropina, Pljevančić, Miličić i Lukić. Na drugoj strani Averka je bio dvostruki strelac, a po jednom su mrežu zatresli Radović i Vučurović.

Kragujevčani su do sada ostvarili sve tri pobede, a očekuju ih još dve važne utakmice. Prva je na programu već večeras od 20.40 sati sa domaćim Jugom (Nova Sport), a turnir zatvaraju u nedelju od 13.40, duelom sa Primorcem iz Kotora (Sportklub 2).

Detaljnije


Odbojka
 
Odbojkaši Radničkog priželjkuju još jedan trijumf protiv beogradskih „crveno-belih“

Odbojkaši Radničkog priželjkuju još jedan trijumf protiv beogradskih „crveno-belih“

Nakon više od mesec dana pauze, ovog vikenda nastavlja se takmičenje u BPŠ Superligi Srbije za odbojkaše mečevima 12. kola. Odbojkaši Radničkog prvu utakmicu u novoj kalendarskoj godini igraju u subotu od 17 časova u svom SBB Jezeru protiv beogradske Crvene zvezde.
 
Ekipa Dragana Kobiljskog je proteklu prvenstvenu pauzu iskoristila da odigra oba zaostala meča iz prethodnog dela takmičenja, protiv novosadske Vojvodine i ekipe Niša. I dok su u duelu sa Novosađanima Kragujevčani demonstrirali klasu i „počistili“ šampiona Srbije sa maksimalnih 3:0 u setovima, u Nišu su Šumadinci bili primorani da potpišu kapitulaciju (1:3).
 
Radnički je tako u novu kalendarsku godinu ušao kao trećeplasirana ekipa na tabeli BPŠ Superlige Srbije, sa dve pobede manje u odnosu na vodeći dvojac, koga čine novosadska Vojvodina i kraljevačka Ribnica.
 
Zbog poštovanja propisanih epidemioloških mera, ova utakmica biće odigrana pred praznim tribinama „SBB Jezera“, direktan prenos utakmice možete pratiti na programu Radio televizije Kragujevac.
 
 
Košarka

Radnički protiv Novog Pazara vida rane sa Zlatibora

Radnički protiv Novog Pazara vida rane sa Zlatibora

Bled utisak koji su ostavili na gostovanju ekipi Zlatibora u četvrtak uveče, košarkaši Radničkog pokušaće da poprave u utakmici 17. kola Košarkaške lige Srbije protiv Novog Pazara koja se igra u nedelju od 17 časova na parketu SBB hale Jezero.

Zgusnut raspored mečeva i povrede pojedinih igrača ne mogu predstavljati alibi za zaista slabu partiju kragujevačkih košarkaša na gostovanju članu ABA 2 lige, ekipi Zlatibora. Šumadinci su u tom meču bukvalno potučeni do nogu, primili su čak 124 poena, što je zaista poražavajući podatak, pa stoga i ne čudi opravdana revoltiranost stratega Radničkog Igora Todorovića, koji, kako sam priznaje, nikada nije doživeo poraz ovakvih razmera u svojoj trenerskoj karijeri.

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, utakmica između Radničkog i Novog Pazara biće odigrana bez prisustva publike, uz direktan prenos na programu Radio televizije Kragujevac.

Detaljnije


Hrabro na favorita


Hrabro na favorita

Prvi meč nakon tronedeljne praznične pauze košarkašice Radničkog igraju u nedelju od 14 časova, kada će u svom SBB Jezeru ugostiti jednu od dve vodeće ekipe na tabeli Prve ženske lige Srbije, beogradski Radivoj Korać.

Kragujevčankama je još uvek u gorkom sećanju prethodni duel sa Beograđankama, u kome su doživele pravu rezultatsku kataklizmu i poraz od čak 60 poena razlike (52:112).

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom u zemlji, ova utakmica biće odigrana bez prisustva gledalaca.

Detaljnije


SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html