SPD Radnički: Vesti, 28. 5. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 28. 5. 2020.

TROJICA KRAGUJEVAČKIH ODBOJKAŠA NA PRIPREMAMA REPREZENTACIJE

Mušku odbojkašku reprezentaciju Srbije tokom juna očekuje period tridesetodnevnih priprema na dve različite lokacije – u Beogradu i u Vrnjačkoj Banji. Poziv za ovu reprezentativnu akciju dobila su dvojica odbojkaša Radničkog Nikola Goić i Aleksa Matić, kao i Lazar Ćirović, koji trenutno održava formu trenirajući sa kragujevačkim klubom.

Za razliku od Ćirovića i Matića koji već imaju iskustvo sa prethodnih reprezentativnih priprema, Nikola Goić će po prvi put imati priliku da trenira sa nacionalnim timom. Velika je to satisfakcija za 26-godišnjeg Kragujevčanina, koji već godinama slovi za jednog od najboljih blokera u Super ligi Srbije.

Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam pozvan na pripreme nacionalnog tima. To je cilj kojem svaki sportista teži od samog početka svoje karijere i pouzdan znak da neko ceni moje igračke kvalitete. Ovaj poziv ne doživljavam samo kao svoj lični uspeh, već kao produkt zajedničkog rada svih ljudi u Odbojkaškom klubu Radnički, pre svega mojih saigrača i stručnog štaba. Sigurno je da ću se maksimalno potruditi da opravdam ukazano poverenje selektora – poručuje Goić.

Najbolji srpski odbojkaši okupiće se 27. maja u beogradskom hotelu „M“ kako bi se testirali na prisustvo virusa Covid-19. Nakon testiranja, Kovačevi izabranici će u periodu od 1. do 14. juna trenirati u Beogradu, a potom se sele u Vrnjačku Banju na završni deo drila, koji će potrajati do kraja meseca.

Podsetimo, „orlovi“ su ovog leta trebali da nastupe u Ligi nacija, koja je zbog situacije sa virusom Covid-19 odgođena za maj 2021. godine.

JUNIORI I KADETI USKOČILI U BAZEN

Posle prvotimaca Vaterpolo kluba Radnički koji su pre dve nedelje započeli pripreme u vodi, u bazen su uskočili i juniori i kadeti kragujevačkog tima, prekinuvši tako dvoipomesečnu pauzu prouzrokovanu epidemijom koronavirusa.

Svi dečaci prethodno su završili lekarske preglede, koje trenutno rade i članovi ostalih mlađih selekcija, a kako ih budu završavali, tako će i oni u bazen.

Podsetimo, po olakšavanju mera Vlade Republike Srbije, sve mlađe selekcije Radničkog tokom maja radile su treninge na „suvom“ na prostoru Velikog parka i Otvorenih bazena SPD Radnički. VK Radnički doneo je odluku da se članarine za mesec maj neće naplaćivati i da će obaveze teći tek od juna.

U toku je i upis u školu plivanja i školu vaterpola, za dečake rođene 2008. godine i mlađe, koju Radnički sprovodi u sradnji sa Plivačkim klubom Aqua 34. Prva dva meseca su besplatna. Kontakt telefon је 064/2951990. 

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari