SPD Radnički: Vesti, 9. 3. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 9. 3. 2020.

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCU


Vaterpolo

RADNIČKI U NIŠU „STAVIO ŠLAG NA TORTU“

U poslednjem kolu Regionalne A2 lige, vaterpolisti Radničkog slavili su na gostovanju niškom Naisu, rezultatom 13:11, i tako stavili šlag na tortu u izuzetno uspešnoj sezoni u kojoj su ostvarili 15 pobeda i jedan remi i sa prvog mesta izborili plasman u viši rang.

Kragujevčani su tako u meču koji se bodovao i za Super ligu osigurali prenos maksimalnog broja bodova u najelitnije srpsko takmičenje, koje će započeti sa prvog mesta, sa 12 poena.

Nije Šumadincima bilo nimalo lako na „Čairu“, gde Nais igra izuzetno tvrdo. Nišlije su povele već u prvom napadu, pogotkom Vukašina Ganića koji je ponikao u Kragujevcu, a od ove sezone igra za Nais. Međutim, gosti su odmah preokrenuli sa dva vezana pogotka Sergeja Lobova (2:1), a potom održavali minimalnu prednost sve do finiša poluvremena, kada je Latinović vratio domaće u vođstvo – 7:6.

Potpuno drugačija slika na bazenu viđena je u drugom poluvremenu. Preokret Radničkog odmah su inicirali Dino, Stanojević i Lukić, pa su sredinom treće deonice otišli na „plus dva“ (9:7), a u poslednju četvrtinu i sa tri gola „viška – 11:8.

Seriju su nastavili i u četvrtom periodu, pa su stekli maksimalna četiri gola prednosti (12:8), ali se Nišlije nisu predavale, pa su prepolovile zaostatak (12:10).

Sam finiš susreta obeležio je nesportski potez kapitena domaćih Dragana Miloševića, koji je dva minuta pre kraja udario Francuza Gijoma Dina preko vode, po završetku akcije i zaradio isključenje do kraja meča. Posle toga Nišlije u bazenu do kraja bile sa igračem manje, a Kragujevčani su održavali prednost.

Najefikasniji sa četiri gola bio je novopečeni reprezentativac iz redova Radničkog, Nemanja Stanojević, koji konkuriše za sastav seniorske reprezentacije Srbije u duelu sa Španijom 10. marta. Na drugoj strani, Nemanja Šilj postigao je tri gola.

Radnički je sezonu završio na prvom mestu sa 46 bodova, tri više od Solarisa iz Šibenika koji će zahvaljujući jučerašnjoj odluci UO Regionalne lige takođe u viši rang, dok će trećeplasirano Primorje (36) u baraž.

Pred Kragujevčanima je jednomesečna pauza pred Super ligu, dok će Nišlije za najelitnije srpsko takmičenje morati da se izbore u dodatnom duelu sa Zemunom.

Nais – Radnički 11:13 (3:3, 4:3, 1:5, 3:2)

NIŠ – Bazen: „Čair“. Gledalaca: 300. Sudije: Jovančević i Raković-Krstonošić.

NAIS: Lazić, Đorđević, Pavičić, Latinović 1, Ganić 1, M. Milošević 1, Točigin, Kovačević 2, Živić 1, Šilj 3, Vasić 2, D. Milošević, Tomić, Pošmuga. Trener: Luković.

RADNIČKI: Dobožanov, Branković, Stanojević 4, Janković 1, Toholj 1, Frolov 1, Lobov 2, Dino 1, Panić, Stanković, Lukić 2, Tomašević, Todorovski, Pljevančić 1. Trener: Stevanović.


Odbojka

RADNIČKI PREOKRETOM DO DRUGE POBEDE U MINI-LIGI

Odbojkaši Radničkog došli su i do druge pobede u mini-ligi, nakon što su na svom parketu savladali ekipu subotičkog Spartaka u utakmici 4. kola – 3:1 (23:25, 25:19, 25:20, 25:21).

Po drugi put u ovoj sezoni Kragujevčani su uspeli da nadigraju Subotičane u „SBB Jezeru“. I ovoga puta je viđena žestoka borba za svaki poen, da bi na kraju nijanse odlučile o konačnom pobedniku.

Uvodni set obeležile su česte rezultatske oscilacije, ali i odličan prijem obe ekipe. Radnički je završnicu seta dočekao sa prednošću od dva poena (20:18), ali se rezultatsko klatno vrlo brzo pomerilo na stranu gostiju, koji su poenima Tumbasa i Jungića stigli do dve set lopte (22:24). Prvu je uspeo da spasi Goić, ali je iz drugog pokušaja Tumbas doneo početno vođstvo Subotičanima – 23:25 (0:1).

Posle 0:2 na početku drugog seta, Kragujevčani su se trgli i zaigrali znatno odlučnije i hrabrije, pre svega na servisu, što je momentalno dalo efekta. Do tog trenutka siguran prijem gostiju je pred snažnim servisima Ristića i Jekića počeo da pokazuje prve znakove „pucanja“, pa je Radnički ubrzo stekao osetnih šest poena prednosti (9:3). Nastavili su Šumadinci u istom ritmu i nakon tehničkog tajm-auta odlepili su se na 14:5. Pokušavali su gosti da se vrate u igru, ali uzalud, tako da je domaćin dobio ovu deonicu sa 25:19 i došao do izjednačenja u setovima – 1:1.

Odlično su učenici Dragana Kobiljskog započeli treći set i poveli sa 7:3, ali su Subotičani uspeli da uzvrate i sa četiri vezana poena dođu do izjednačenja (7:7). Na tehnički tajm-aut domaći su otišli sa prednošću od tri poena (12:9), koju su postepeno uvećavali, sve do maksimalnih „plus sedam“ u finišu seta (22:15). Još jednom su Subotičani pokušali da uhvate slamku spasa, ali su i ovoga puta ostali kratkih rukava, tako da je Radnički dobio ovaj set sa 25:20 i preokrenuo ukupan rezultat u svoju korist – 2:1.

Najveća borba vodila se u trećem setu. Od samog starta igralo se bukvalno poen za poen, a svi pokušaji Kragujevčana da naprave osetniju prednost nisu dali željeni efekat. Tek je u samom finišu seta Radnički preko Dašića i Jekića uspeo da dođe do prednosti od četiri poena (23:19), koja se ispostavila dovoljnom za konačan trijumf – 25:21 (3:1).

Vladimir Jekić sa 21 i Srećko Ristić sa 18 osvojenih poena bili su najefikasniji u pobedničkom sastavu. Na drugoj strani prednjačio je Nemanja Jungić sa 12 osvojenih poena, dok su Veselinović i Radosavljević dodali po 12.

Trener kragujevačkog tima Dragan Kobiljski smatra da je ovaj trijumf još jedan korak napred za njegovu ekipu, od koje očekuje još bolje partije u nastavku sezone.

Izuzetno teška utakmica protiv kvalitetne i borbene ekipe Spartaka. Mislim da je prevagnula naša igra u bloku i odbrani, odnosno velika borbenost za svaku loptu. Ima još dosta stvari koje moramo nastojati da poboljšamo u narednom periodu, ali sam generalno zadovoljan kako momci treniraju i kako se trude da isprate ono što zahtevam od njih. Iskreno se nadam da će biti dovoljno vremena da dostignemo onaj nivo igre koji će nam obezbediti još bolje rezultate, izjavio je Kobiljski po završetku utakmice.

Sa druge strane, trener Subotičana Igor Zakić može da bude zadovoljan borbenošću svoje ekipe, koja je zaista dala sve od sebe da dođe do povoljnog rezultata u „SBB Jezeru“, ali je na kraju ipak bila primorana da istakne belu zastavu.

Posle dobijenog prvog seta, u kome smo prilično dobro čitali igru protivnika i bili sigurni na prijemu, dosta loše smo ušli u narednu deonicu. Protivnik nas je napao nešto snažnijim servisom, izbacio nas iz ritma i pojačao nervozu u našim redovima. Na kraju je Radnički zasluženo slavio, a nama ostaje nada da se možemo revanširati na našem terenu u drugom delu mini-lige, istakao je Zakić.

Radnički je ovom pobedom ostao u igri za četvrto i peto mesto na tabeli, koje pored bolje startne pozicije u plej-ofu, donose i izlazak u Evropu.

Takmičenje u mini-ligi nastavlja se narednog vikenda, kada ekipu Dragana Kobiljskog očekuje gostovanje beogradskom Partizanu.

RADNIČKI – SPARTAK 3:1 (23:25, 25:19, 25:20, 25:21)

KRAGUJEVAC
Dvorana: „SBB Jezero“
Gledalaca: 250
Sudije: S. Simić, V. Simonović

RADNIČKI: Milutinović 4 (2 blk), Goić 4, Pantović (libero), Ristić 18 (3 asa), Petrović 2 (2 asa), Lopar 2 (1 blk), Jekić 21 (1 blk), Matić, Dukić 13 (2 blk), Krstić. Nisu igrali: Antić, Vidović, Perović i Stevanović. Trener: Dragan Kobiljski.

SPARTAK: Milović (libero), Arsenoski 3 (1 as), Jungić 14 (1 blk), Peić (libero), Seizović, Simić 5 (2 blk), Nestorović, Radosavljević 12 (1 as), Trivunić, Tumbas 11 (4 blk), Nedlejković 7 (2 blk). Nije igrao: Dulić. Trener: Igor Zakić.


Košarka

KRAGUJEVAČKI „MLIN“ NASTAVLJA DA MELJE RIVALE NA PUTU KA KLS

Košarkaši Radničkog sigurno koračaju ka plasmanu u Košarkašku ligu Srbije. Nakon što su sinoć upisali i osmi uzastopni trijumf u Drugoj ligi Srbije, savladavši na svom parketu subotički Spartak sa 106:96 (32:25. 33:19, 22:24, 19:28), Kragujevčani su došli na korak do zvanične promocije u novog KLS ligaša.

Učenici Igora Todorovića opravdali su ulogu favorita u susretu sa Subotičanima i još jednom obradovali svoje simpatizere, koji su u zavidnom broju ispunili tribine „SBB Jezera“ kako bi prisustvovali novoj pobedi svog voljenog tima.

Iako sa svega osam igrača u rotaciji, gosti sa krajnjeg severa Srbije su borbenom i agresivnom igrom, koja je u pojedinim trenucima prelazila granice dozvoljenog kontakta, uspeli da pruže zavidan otpor domaćinu i ubace mu skoro sto poena, što je malo kojoj ekipi pošlo za rukom ove sezone.

Odbrana Radničkog se na samom početku susreta mučila da zaustavi raspoloženog Filipa Barnu, koji je ubacio devet od ukupno dvanaest poena svog tima u ranoj fazi utakmice. Organizatora igre Subotičana konačno je uspeo da zaustavi iskusni Stefan Živanović, koji ga je agresivnom odbranom naterao na nekoliko vezanih grešaka i samim tim uveo u kontraritam.

U međuvremenu, razigrao se kapiten Kragujevčana Raško Katić, da bi se u samom finišu ove deonice probudio i Andreja Stevanović, koji je sa osam vezanih poena obezbedio svom timu prvo osetnije vođstvo na utakmici (28:20).

Početak drugog kvartala Šumadinci su dočekali sa prednošću od sedam poena (32:25), koja je nakon dve uzastopne trojke ubojitog šutera sa Morave Lazara Markovića poprimila dvocifrene razmere (42:30). Nastavio je Radnički u dobrom šuterskom ritmu, pa je kraj prvog poluvremena dočekao sa značajnom rezultatskom zalihom (65:44).

Pored odlične napadačke igre izabranika Igora Todorovića, ovu deonicu obeležila je i nezgodna povreda krilnog centra Pavla Jokića, zbog koje nije bio u stanju da nastavi utakmicu.

S obzirom na zavidnu rezultatsku prednostsvog tima, trener Radničkog Igor Todorović rešio je da već u trećoj četvrtini odmori glavne nosioce igre i pruži nešto veću minutažu mlađim igračima, koji su sa par lepih poteza razgalili publiku.

Delovalo je u tom trenutku da će ovo biti još jedna laka i ubedljiva pobeda za lidera na tabeli, ali se borbeni Subotičani nisu predavali, pa su tako početkom poslednje deonice uspeli da prepolove zaostatak (87:77), što je trenera Todorovića primoralo da u igru vrati prvu petorku.

Nalet gostiju konačno je prekinula trojka Veljovića, a kada je par minuta kasnije najbolji igrač Spartaka na ovoj utakmici Filip Barna zaradio peti faul, Kragujevčane više ništa nije moglo zaustaviti na putu ka osmom uzastopnom trijumfu.

Radnički je i ovoga puta do pobede predvodio kapiten Raško Katić, koji je za 26 minuta, koliko je proveo na terenu, upisao 23 poena, uz 7 skokova i 6 asistencija. Poen manje ubacio je Andreja Stevanović (22 poena, 6 asistencija), a na spisku dvocifrenih našli su se još i Nedeljković i Živanović sa po 15 postignutih poena.

U ekipi Spartaka sve se vrtelo oko Filipa Barne, koji je za nešto više od 33 minuta imao učinak od 34 poena, 10 asistencija i 6 uhvaćenih lopti. Drugi po efikasnosti u subotičkom timu bio je Dejan Petrov sa 21 poenom, kapiten Krstanović postigao je 18, a Aleksa Kuridža 10 poena.

Pet kola pre kraja takmičenja u Drugoj ligi Srbije košarkaši Radničkog čvrsto drže čelnu poziciju na tabeli sa 40 osvojenih bodova.

Računica je takva da bi Šumadinci trijumfom na gostovanju trećeplasiranom Pirotu u narednom kolu i teoretski osigurali plasman u viši rang takmičenja, Košarkašku ligu Srbije.

RADNIČKI – SPARTAK 106:96 (32:25. 33:19, 22:24, 19:28)

KRAGUJEVAC
Dvorana: „SBB hala Jezero“
Gledalaca: 500
Sudije: A. Dimovski, D. Stamenković, F. Đukić

RADNIČKI: Stanković (5 as), Jokić, Veljović 6, Stevanović 22 (6 as), Nedeljković 15 (5 as), Šućov 3 (6 as, 5 ukl), Živanović 15, Ilić 6, Glišović 7, Marković 9 (5 sk), Katić 23 (7 sk, 6 as). Trener: Igor Todorović.

SPARTAK: Radisavljević 6, Bijelić 5, Simjanovski (5 sk), Krstanović 18 (6 sk, 4 izl), Petrov 21 (6 sk), Kuridža 10, Barna 34 (6 sk, 10 as, 6 izl), Mirović 2. Trener: Blagoja Ivić.

SNIMAK UTAKMICE

NOVOSAĐANKE DO BODOVA SPASA U KRAGUJEVCU

Košarkašice Radničkog porazom su okončale regularni deo takmičenja u Prvoj ženskoj ligi Srbije. Kragujevčanke su u neizvesnoj završnici na parketu hale „Gordana Goca Bogojević“ izgubile bitku sa ekipom Novosadske ŽKA, kojoj su bodovi bili preko potrebni za očuvanje prvoligaškog statusa – 67:68 (16:18, 21:16, 20:13, 10:21).

U utakmici koja je bila „biti ili ne biti“ za novosadski tim, „crvene“ su poklekle u samom finišu, nakon što su serijom grešaka omogućile protivničkoj ekipi da dođe do trijumfa. Iako ovaj poraz nije uticao na konačan plasman kragujevačkog tima, koji je pobedom na gostovanju ekipi Radivoja Koraća prošlog vikenda osigurao petu poziciju na tabeli, ostaje utisak da su Kragujevčanke propustile lepu priliku da pobedom pred svojim navijačima na najbolji mogući način zaokruže ligaški deo takmičenja.

Uoči samog početka utakmice, lep gest Novosađanki, koje su u duhu 8. marta, međunarodnog dana žena, uručile po cvet svakoj od igračica Radničkog, kao i glavnom sudiji meča Jeleni Smiljanić.

Gošće su, očekivano, veoma motivisano ušle u utakmicu, rešene da dođu do pobede koja bi ih ostavila u Prvoj ženskoj ligi Srbije. Nakon početnih 9:1 za Novosađanke, domaće su uzvratile i serijom 7:0 prišle na svega pola koša zaostatka (8:9). Ponovo su se gošće odlepile na 8:16, ali su Kragujevčanke, predvođene raspoloženom Snežanom Čolić, još jednom uspele da odgovore, pa su na prvi obavezni predah Novosađanke otišle sa samo dva poena prednosti – 16:18.

U drugoj deonici košarkašice Radničkog podigle su intezitet igre u odbrani, što je odmah rezultovalo preokretom i vođstvom Kragujevčanki od sedam poena (32:25). Nakon perioda dobre igre, usledili su prazni minuti za izabranice Nenada Milovanovića, koje su u završnici ove četvrtine teško dolazile do poena. Gošće su ovaj pad u igri svog rivala iskoristile da se primaknu na samo pola koša zaostatka (35:34), ali je Radnički poenima Bojane Stevanović sa linije penala ipak uspeo da poluvreme završi sa prednošću od tri poena (37:34).

Kragujevčanke su ponovo uhvatile željeni ritam igre u trećoj četvrtini, kada su po prvi put na utakmici došle i do dvocifrene prednosti (53:43), koju su uspele da sačuvaju do ulaska u završni kvartal (57:47).

Trener Milovanović je već u trećoj deonici rešio da odmori glavne igračice i pruži veću minutažu devojkama sa klupe. Ipak, kako se utakmica bližila kraju, tako su gošće polako hvatale rezultatski priključak i serijom 17:3 uspele su da pređu u vođstvo (60:64). Uzvratile su domaće i serijom od sedam vezanih poena vratile rezultatsku prednost u svoje ruke (67:64), ali su onda krenule da greše, tako da su gošće poenima Lene Radulović na nešto više od dve sekunde pre kraja došle do željenog trijumfa – 67:68.

Kvartet dvocifrenih u taboru Radničkog predvodile su Snežana Čolić i Jelena Jozić sa po 13 poena, Bojana Stevanović ubacila je 12, a kapiten Jelena Prvulović 10 poena.

U pobedničkom timu prednjačila je Marija Mršić sa 22 poena, dok je iskusna Iva Roglić ubacila 12 poena, uz isto toliko uhvaćenih lopti.

Trener kragujevačkog tima Nenad Milovanović nije bio zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa okončala ligaški deo sezone, ali to ne umanjuje njegov optimizam uoči početka plej-ofa.

Bilo je planirano da na ovoj utakmici malo odmorimo iskusnije igračice i pružimo šansu mlađim devojkama koje treniraju sa prvim timom. Uprkos tome, bili smo nadomak trijumfa, ali smo na kraju greškama upravo ovih iskusnijih igračica izgubili utakmicu. U svakom slučaju, ostvarili smo svoj cilj, zauzeli to peto mesto na tabeli i stekli priliku da se protiv ekipe Radivoja Koraća, koju smo pobedili dva puta ove sezone, borimo za plasman u polufinale plej-ofa, ocenio je Milovanović.

Košarkašice Radničkog imaće četrnaest dana da se pripreme za početak četvrtfinalne serije plej-ofa protiv ekipe Radivoja Koraća.

Rukomet

RADNIČKI DOMINANTNO DO NOVIH BODOVA

Rukometaši Radničkog su lakše od očekivanog, savladali ekipu Priboja u gostima rezultatom 28:13 i tako ostali u trci za naslov prvaka Super B lige-grupa Istok-Zapad.

Ekipa Priboja pruža odlične partije na svom terenu i dugo su važili za neosvojiv bastion. Znajući to, Kragujevčani su ozbillno i angažovano počeli i samo prvih desetak minuta je vladala određena neizvesnost. Prvu osetnu prednost Radnički beleži u 15. minutu kada pogotkom večeras nezaustavljivog Dobrosavljevića stiče osetnih 6 golova prednosti (4:10). U tim trenucima je profunkcionala karakteristična odbrana gostiju iz Šumadije, golman Antelj je odbranio sve šuteve sa distance, tako da je prednost Radničkog na poluvremenu došla do plus 11 (5:16). Interesantno je da Pribojčani nisu zatresli mrežu gostiju čitavih 15 minuta.

Drugo poluvreme ne donosi ništa novo domaćinu. Radnički već u 32. minutu stiče 12 golova prednosti na svom kontu (6:18) i već tada je svima bilo jasno da bodovi odlaze u Kragujevac. Stručni štab je iskoristio priliku da pruži šansu svim igračima, koji su nastavili u istom ritmu da lome protivnika. Na nesreću ekipe Priboja u ovom delu igre se razbranio i Jovanović, tako da su svi njihovi pokušaji ostali uzaludni. Kragujevčani su atraktivnim potezima priveli utakmicu kraju krajnjim rezultatom 28:13. Iz stručnog štaba stižu pohvale na sjajnu partiju u odbrani, kao i na raznovrsna rešenja u fazi napada.

U redovima domaćina najefikasniji je bio Ervin Dorić sa 3 pogotka, dok je kod ekipe Radničkog golgeterski najraspoloženiji bio Vladimir Dobrosavljević sa 8 postignutih golova, a u stopu ga je pratio Stefan Stanojev sa 6 uspešnih šuteva ka protivničkom golu.

Igrač utakmice: Vladimir Dobrosavljević (Radnički)

RK Priboj – RK Radnički: 13:28 (5:16)

Priboj: Hala sportova “Priboj”. Gledalaca: 100
Sudije: Bojan Jevremović, Vukašin Radosavljević
Sedmerci: Priboj 1 (1), Radnički 1 (0)
Isključenja: Priboj 12 min, Radnički 6 min

Priboj: Dorić 3, Bojanić 2, Alimanović, Zuković 1, Đurović, Matović 1, Aranitović, Kašerić, Ćirković 2, Radović, Šljuka, Omerović 2, Ristić, Prijović, Bukvić 2.

Radnički: Stošić 2, V.Stevanović, Mutavdžić 1, Antelj (9 odbrana), Dobrosavljević 8, Medić, Kasalović 3, Knežević 3, M.Stevanović 1, L.Đerić 1, Stanojev 6, Bogdanović, Jovanović (8 odbrana), Tomić 2, Prodanović 1.

U okviru narednog, 14. kola SBRL za muškarce, Radnički će ugostiti ekipu Jagodine.

KRAGUJEVČANKE DO NOVIH BODOVA U TRILER ZAVRŠNICI

Rukometašice Radničkog su u utakmici 13. kola SBRL za žene ubeležile trinaestu pobedu, savladavši ekipu Pančeva u dramatičnoj završnici rezultatom 27:25.

Pančevke su prve stigle do početne prednosti (3:1, 5.min), no Kragujevčanke blic-krigom i serijom 4:0 preuzimaju primat u 11. minutu (3:5). Prednost Radničkog, zasnovana na angažovanoj igri u odbrani i maštovitom napadu je konstantno iznosila 3 do 4 gola prednosti. Povoljnu priliku da se odlepe, Kragujevčanke su imale pri rezultatu 6:9, ali nakon promašenog sedmerca i dve lako prodate lopte, Pančevke u 27. minutu prilaze na samo gol minusa (9:10). Rukometašice Radničkog su dodale gas u finišu prvog poluvremena i na odmor odlaze rezultatom 9:13.

Početkom drugog dela igre, ništa nije ukazivalo da će utakmica ući u neizvesnu završnicu. Gošće su nastavile u istom ritmu, rešetale gol protivnica sa svih pozicija, no pad koncentracije i serija tehničkih grešaka ove izuzetno mlade ekipe, vraćaju Pančevke u igru. Prvo su u par navrata stigle do izjednačenja, a u 52. minutu prelaze u vođstvo (22:21). Nakon minuta odmora, koji je zatražio stručni štab Radničkog, kontrom Bjelakove u 55. minutu,gošće vraćajuprednost (23:24), koja nije dugo trajala. Tada na scenu stupaju najiskusnije u redovima Radničkog, golman Jovana Savić, sa par odbranjenih udaraca i Jovana Stoiljković, koja postiže 3 vezana gola i stavlja tačku na ovaj neizvestan duel. U poslednjem minutu su domaće igračice uspele da ublaže poraz, tako da je krajnji rezultat 25:27.

Dva boda su osvojena mnogo teže nego što se očekivalo, ali je u završnici utakmice imponovala smirenost i visok stepen koncentracije i borbenosti svih igračica, tako da je Radnički i dalje lider na tabeli sa 3 boda prednosti nad najbližim konkurentom.

U redovima Pančeva najefikasnija je bila Tamara Petković sa 12 pogodaka, dok je kod Radničkog prednjačila Jovana Stoiljković sa 8, a ispratile su je Ajlin Bjelak i Ksenija Petrović sa po 7 postignutih golova.

Igrač utakmice: Jovana Savić (Radnički)

ŽRK Pančevo – RK Radnički: 25:27 (9:13)

Pančevo: Hala “Strelište”. Gledalaca: 100
Sudije: Bojan Dauti, Uroš Minić
Sedmerci: Pančevo 9 (8), Radnički 5 (4)
Isključenja: Pančevo 12 min, Radnički 12 min

Pančevo: Ilić, Grgovski, Marković 2, Simić 4, Uskoković 1, Dželajlija 5, Stanojević, Petković 12, Mitrić, Jambrušić, Petronijević, Ristić (6 odbrana), Korolija, Pešić, Vasić 1, Božinović.

Radnički: Veličković 3, Srećković, Bjelak 7, Filipović, Knežević 1, Blagojević, Hasanović (7 odbrana), Vlašković, Mikić, Savić (5 odbrana), K.Petrović 7, Pojužina 1, Stoiljković 8, Todorović, T.Petrović.

U narednom, 14. kolu SBRL za žene, rukometašice Radničkog će u premijeri na svom terenu dočekati zahuktalu ekipu RK Beograd.

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip


KG VODIČ: AKCIJE
PRILOZI ZA MAJKU NASTRADALOG BICIKLISTE ’PEJKE’


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html