Trinaesti Božićni turnir u odbojci

Trinaesti Božićni turnir u odbojci

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCU



Trinaesti Božićni turnir odbojkaša i odbojkašica u konkurenciji pionirka održaće se u Kragujevcu 25. i 25. januara, u organizaciji Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevac, uz pomoć SPD Radnički.

Starija grupa pionirki (2005. godište i mlađe) nadmetaće se u četiri grupe i za plasman na terenima osnovnih škola Stanislav Sremčević i Mirko Jovanović, kao i u hali Gordana Goca Bogojević, prvog dana takmičenja, počev od 9 časova i 30 minuta. Učestvuje 16 ekipa.

Pioniri (2004. godište i mlađi) sastaće se po grupama u Drugoj kragujevačkoj gimnaziji i O. š. Mirko Jovanović drugog dana od 9 časova i 30 minuta. Nastupiće osam ekipa.

Istog dana takmičiće se i 16 ekipa mlađih pionirki (2007. godište i mlađe) po grupama i za plasman u hali Gordana Goca Bogojević i u O. š. Stanislav Sremčević i Sveti Sava.

Sve utakmice se igraju u dva dobijena seta.

Po završenim utakmicama za plasman, sledi uručenje pehara i medalja za plasman ekipa, kao i uručenje nagrada za najbolje pojedince, najavljuju organizatori.

Ograničenja nema, igra se po pravilima odbojke kao kod starijih uzrasnih kategorija.

KOMPLETAN RASPORED


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html