U prodaji karte za vaterpolo meč sezone Radnički-Solaris

U prodaji karte za vaterpolo meč sezone Radnički-Solaris

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCU



Meč sezone vaterpolisti Radničkog igraju kao domaćini protiv Solarisa iz Šibenika u subotu od 20 časova i 30 minuta.

Za ovaj derbi koji donosi prvo mesto Regionalne A2 lige ulaznice će se prodavati od utorka u 18 časova na zatvorenom bazenu. Cena ulaznice je 150 dinara, a prvih 100 kupaca dobiće na poklon navijačku majicu Radničkog.

Radnički i Solaris su jedini neporaženi timovi i trenutno dele prvo mesto, sa 11 pobeda i remijem u međusobnom okršaju u Šibeniku (6:6). Njihov novi okršaj garantuje vaterpolo spektakl, baš kao što je to bio slučaj u prethodna četiri duela.

Za ovu utakmicu vlada ogromno interesovanje i očekuje se da uvek solidno popunjene tribine kragujevačkog bazena ovoga puta budu prepune, pa iz VK Radnički apeluju na navijače da na vreme dođu do svoje ulaznice.

KOMPLETAN RASPORED

SPD Radnički na PRVI PRVI NA SKALI

Uzbudljivo je i u takmičenju mlađih kategorija kluba pred kojima je nacionalni trofej kao izazov.

Kadeti Radničkog plasirali su se na finalni turnir Kupa Srbije, pošto su na polufinalnom turniru u Zrenjaninu zauzeli drugo mesto.

Izabranici Nikole Stanojevića savladali su domaći Proleter sa čak 20:0 i beogradski Singidunum sa 16:5, a jedini poraz pretrpelli su od Banjice - 12:6.

Na završni turnir iz ove grupe plasirali su se Banjica, Radnički i Singidunum, dok su sa turnira u Valjevu prolaz izborili domaći Valis, Crvena zvezda i Partizan.

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

PRILOZI ZA MAJKU NASTRADALOG BICIKLISTE ’PEJKE’


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html