Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Podrška PPNS

07.03.2019

Goran Ilić: Podržite portal Prviprvinaskali.com

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html https://www.peticije.online/271270

Portal PRVI PRVI NA SKALI pratim od nastanka, znam da podržava sport, a što je naročito važno - ne deli ga na "veliki" i "mali".

Na toj adresi su vrhunski profesionalci, ali i deca u sportu, najreklamiraniji sportovi, ali i oni bez medijske podrške, iako jednako donose radost i ponos svojoj publici. Tako su i bodibilding i fitnes imali svoj zapažen prostor na PPNS. Najavljivali smo događaje i delili radost učestvovanja, a naročito pobeda - reprezentativnih, klupskih, ličnih - sugrađanski i komšijski :)

Pošto nas vezuje istrajnost, uveren sam da je pred nama dugotrajno partnerstvo, a portal zaslužuje još širi krug i partnera i posetilaca.

Podržite portal Prviprvinaskali.com!

Goran Ilić

PODRŠKA PPNS


PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FMPodrzite portal PRVI PRVI NA SKALI Gordan Matic Dejan Milosevic

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar