Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Čekajući vetar

01.03.2020

Čekajući vetar, 1. 3. 2020.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

PRVI PRVI NA SKALI KRAGUJEVAC
RADION: ČEKAJUĆI VETAR

Posađeno drvo - jedan od boljih tragova za ostavljanje

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

Oko devet milijardi evra treba životnoj sredini da bi mogla da prodiše. Novca ima - ukoliko je na listi prioriteta ne potisnu stadioni. O tome govori Vladimir Vučković, član Fiskalnog saveta.

Izložba u Prirodnjačkom muzeu, jedan od eksponata

Izložba u Prirodnjačkom muzeu, jedan od eksponata

Prirodnjački muzej u Beogradu poziva vas na izložbu "Rađanje Fruške gore", uzbudljivu priču o nastanku ove planine, na čijem mestu je nekada bio Tetiski okean. O raznovrsnim morskim oblicima biljnog i životinjskog carstva svedoči preko dve stotine eksponata, rezultat sakupljanja dugog tri decenije.

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

Gorani u Srbiji obeležavaju šezdeset godina postojanja. Nekada su bili sinonim za sadnju drveća. Da li se i šta promenilo? O tome, kao i o Novosadskom proleću koje će u martu imati trideseto izdanje, govori Aleksa Jeftić, predsednik Pokreta gorana Vojvodine.

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

Svoje predloge za Crni i Zeleni list daće Dragana Čabarkapa, glavna i odgovorna urednica Revije ZOV i Aleksandra Božović, novinarka Ekološke redakcije RTS.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj
 

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS

BRNABIĆ: ŽAO MI JE ŠTO NISMO OBJAŠNJAVALI ZAŠTO NAM JE POTREBAN NOVI ZAKON O GMO (VIDEO)I EKONOMIJA I EKOLOGIJA (ZNANJE IMANJE) VIDEO’GMO SELJAK’ - OMALOVAŽAVANJE PROFESORA U SKUPŠTINI ZBOG DOLAZAKA U NARODNOJ NOŠNJI (VIDEO, 58:05)

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar