Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Čekajući vetar

15.12.2019

Čekajući vetar, 15. 12. 2019.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

PRVI PRVI NA SKALI KRAGUJEVAC
RADION: ČEKAJUĆI VETAR

 

Partija za životinje u holandskom parlamentu ima pet poslanika, a glavna motivacija je zaštita interesa slabih od navodnog prava najjačih. U svom radu drže se četiri načela, a to su: saosećanje, održivost, lična sloboda i lična odgovornost. Dočekani sa podsmehom, sada su stranka sa kojom se ozbiljno razgovara i koja ima sve više pristalica.

U apsolutnoj vladavini fosilnih goriva, udeo sistema daljinskog grejanja na obnovljive izvore energije u Srbiji je manji od 0,40 odsto. Može li bolje i kakva su iskustva Banja Luke čiji se građani već drugu sezonu greju na biomasu?

Sada je i kod nas dostupna besplatna aplikacija koja otkriva štetne hemikalije u proizvodima koje svakodnevno upotrebljavamo i pomaže nam da odaberemo bezbedniju alternativu. Da bi nam bila što korisnija, potrebno je da pomognemo u punjenju baze jednostavnim slanjem upita kompanijama o proizvodima koji nas interesuju, a koji još nisu na spisku. Instalirajte Scan4Chem.

Decembar je period kada brojna domaćinstva kupuju ribu. Najveći postotak rečne ribe dolazi sa velikih šaranskih ribnjaka, koji su ujedno i staništa ptica, a onda i delovi lovišta. Na liske, patke i guske puca se olovnom sačmom, pa svake godine više od dvadeset miliona olovnih kuglica dospeva u životnu sredinu. Društvo za proučavanje i zaštitu ptica Srbije podseća da je olovo visokotoksičan metal koji ugrožava zdravlje i poziva građane na oprez, a odgovorne na poštovanje zabrane korišćenja olovne sačme na vodenim staništima.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj
 

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.


ARHIVA PPNS

GM HRANA: DA LI ZNAMO ŠTA JEDEMO I KOLIKO SMO BEZBEDNI?"NEMA GOVORA" O UREDBI KOJU JE VLADA DONELAZAHTEV VLADI ZA UKIDANJE PODSTICAJA ZA MHE


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM
 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar