Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Čekajući vetar

22.03.2020

Čekajući vetar, 22. 3. 2020.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Nema zdravlja u bolesnom ekosistemu

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije pokrenulo je seriju predavanja na svom Jutjub kanalu, kao doprinos olakšavanju socijalne izolacije u vanrednom stanju. Prvo predavanje je bilo o slepim miševima i koronavirusu. Slepi miševi jesu prenosioci mnogih virusa, ali čovek je poremetio ravnotežu u prirodi: oduzima staništa divljim životinjama, tera ih da priđu ljudima i stavlja jednu do druge vrste koje se u prirodi nikada ne bi srele. Čućete dr Ivanu Budinski.

Organizacija Animal Rescue Serbia nudi pomoć starijim sugrađanima koji imaju kućne ljubimce, a ne smeju da izađu sa njima u šetnju. O tome i ostalim problemima koji se sada javljaju - govori Sanja Radosavljević.

Zaštita životne sredine ima cenu. Ekonomiste zanima novčana. Bez obzira što, kao ljudi, znaju da se uloženo vraća na sve načine, imaju obavezu da preračunavaju isplativost - do poslednjeg dinara. O tome govori Milojko Arsić, profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Predloge za Crni i Zeleni list daće Branka Vasiljević, novinarka Politike.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj
 

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS

BRNABIĆ: ŽAO MI JE ŠTO NISMO OBJAŠNJAVALI ZAŠTO NAM JE POTREBAN NOVI ZAKON O GMO (VIDEO)


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN


DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar