Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Čekajući vetar

29.12.2018

Čekajući vetar, 30. 12. 2018.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html https://www.peticije.online/271270

Ekološka slika sveta staje u šalu sa društvenih mreža: čovek kupuje ribu u prodavnici, plaća i pita: „A kesa?", a prodavačica, pokazujući na ribu, kaže: „Unutra je".

Na užem, domaćem planu i dalje smo kao smrdljiva visibaba - teškom mukom pomaljamo glave iz đubreta.

Ono što se od strane države rado i obilato reciklira je rečenica: „Nema para". Ali, ima onih koji su uložili srce, pa je čitava godina odjekivala od parole: „Ne za MHE".

I kad se sve preračuna - ipak je 2018. obeležena zlatnim: potez na potez dodavali su građani, rešeni da ne dozvole da priroda bude samoposluga za probranu klijentelu.

Rezime godine pokazaće nam gde smo i kuda ćemo dalje.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ

 

Čekajući vetar
 је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.

Nekoliko puta godišnje izlazi u javnost sa osmišljenim akcijama (npr. dodeljivanje nagrade „Zeleni radio" i diploma „Zeleni list" i „Crni list"), koje doprinose popularnosti emisije i širenju ekološke svesti kod nas. Pored informativnog, magazin Čekajući vetar ima i edukativni karakter. U protekle tri decenije učvrstio je saradnju sa brojnim institucijama i društvenim organizacijama.

PRVI PRVI NA SKALI Ostavimo zemlju nasihe predaka nasoj deci bez GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić (nazivi aktiviraju linkove)
 

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar