Čekajući vetar, 31. 1. 2021.

Čekajući vetar, 31. 1. 2021.

Prosta deoba ekoloških problema

Nekoliko udruženja, inicijativa i organizacija pisalo je ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavu Nedimoviću, tražeći da se Zakon o vodama uskladi sa evidencijom katastra nepokretnosti Republičkog geodetskog zavoda. U katastru vodno zemljište ne postoji, a kao poljoprivredna ili građevinska parcela može da bude izvor problema ili - što je još gore - način da se problem ne reši. Čućete Danielu Stojković iz Udruženja Sveti Dunav.

Šta ne valja u predloženom Nacrtu Plana kvaliteta vazduha; kakva je perspektiva beogradske gondole; može li tužba protiv EPS-a da snizi nedozvoljeni nivo sumpor dioksida iz termoelektrana; šta za Makiško polje znači personalno odustajanje, kad je Planom detaljne regulacije omogućena izgradnja pored vodoizvorišta - gost emisije je Mirko Popović iz Regulatornog instituta za obnovljivu energiju i životnu sredinu.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.  

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 9 do 10 sati.

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS

Realizovano u periodu od 19. septembra do 31. decembra
SRBIJA BEZ GMO - DVA ZAKONA, 20 GODINA (TV REZIME PROJEKTA, 26:57)

GALERIJA PPNS

ZAŠTITNICI ŽIVOTNE SREDINE 2019

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari