Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Čekajući vetar

04.08.2018

Čekajući vetar, 5. 8. 2018.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

U naredne tri godine, Vrbas, Kruševac, Užice i Paraćin obaviće energetsku sanaciju 23 javne zgrade, uglavnom vrtića i škola, uvesti Evropsku energetsku nagradu i ojačati administrativne kapacitete, a sve to u okviru Projekta energetske efikasnosti i upravljanja energijom u opštinama u Srbiji. Vrednost projekta je osam miliona evra, od čega je 90 odsto obezbedila Švajcarska. O tome govore Ana Pajković, nacionalni koordinator projekta i Zoran Kapor, član projektnog tima.

Kiša sve manje pada, a sve više udara i potapa. Požari jesu rezultat ljudskog nemara i delovanja piromana, ali ima tu nečeg i od prirode. Od avgusta očekujemo da nam da leto, a ono se, izgleda, završilo u maju. Šta smo propustili u razumevanju vremenskih prilika - gost emisije je meteorolog Nedeljko Todorović.

Gradonačelnik Pirota pozvao je na razgovor predstavnike građana koji se protive izgradnji mini hidroelektrana na Staroj planini. Mesecima nije reagovao na njihove pokušaje da zakažu sastanak, ali sada grupa Odbranimo reke Stare planine na Fejsbuku ima skoro 30.000 članova, a zna se i datum velikog protesta u Pirotu. U međuvremenu, investitorima se i dalje izdaju dozvole. Sa Stare planine javlja se Aleksandar Panić.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ


Čekajući vetar
је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.

Nekoliko puta godišnje izlazi u javnost sa osmišljenim akcijama (npr. dodeljivanje nagrade „Zeleni radio" i diploma „Zeleni list" i „Crni list"), koje doprinose popularnosti emisije i širenju ekološke svesti kod nas. Pored informativnog, magazin Čekajući vetar ima i edukativni karakter. U protekle tri decenije učvrstio je saradnju sa brojnim institucijama i društvenim organizacijama. ARHIVA PPNS

 

PRVI PRVI NA SKALI Ostavimo zemlju nasihe predaka nasoj deci bez GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić (nazivi aktiviraju linkove)
 

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar