Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Čekajući vetar

08.03.2020

Čekajući vetar, 8. 3. 2020.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

"Umetnost vode nije u izvoru, već u žeđi" - Mita Golić

Srpska duhovitost kaže da vazduh u Valjevu, a i šire, može da se koristi kao gorivo - ima sasvim dovoljno čađi. Ono što se ne računa, a konkuriše najvećim zagađivačima je prodaja sirovog lignita i jalovine za loženje. Jeftino je, a inspekcija ne reaguje. O tome govori Vigor Majić, direktor Istraživačke stanice Petnica.

U Centru za promociju nauke održani su razgovori o klimatskim promenama i energetici. Najavljena je interaktivna mapa, namenjena građanima Beograda. Čućete i zašto treba da se oslobodimo "kamenog" fosilnog doba i na koji način ono pogađa strateški važne izvozne proizvode: čelik, aluminijum i cement.

Vodna agencija ovog proleća organizuje Festival obrazovnih programa o vodi. Namenjen je preduzećima za vodovod i kanalizaciju iz čitavog regiona, a biće održan u Rogaškoj Slatini. Čućete Majdu Adlešić.

Svoje predloge za Crni i Zeleni list daće Miroljub Jovanović, glavni i odgovorni urednik TV Belami iz Niša.

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj
 

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS

BRNABIĆ: ŽAO MI JE ŠTO NISMO OBJAŠNJAVALI ZAŠTO NAM JE POTREBAN NOVI ZAKON O GMO (VIDEO)


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN


DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar