Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Z.A.I.R.

05.01.2018

Zakon akcije i reakcije 898

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

PRVI PRVI NA SKALI Zoran Modli ZAIR 2017

U ovoj emisiji: 

1. Početak pre početka... Treće, pilotsko poglavlje weboradijske autobiografije 2. Napravili bežični punjač koji puni sve u krugu od 25 metara 3. Robot radi kao DJ u Pragu 4. Akademik dr Vladimir Kostić o veštačkoj inteligenciji 5. Momir Djekić... Zašto Epl radi po svome ne dajući korisnicima mogućnost izbora? 6. Večno na tronu - uz 400. broj ’Sveta kompjutera’ 7. Akademik dr Vladimir Kostić o radiju 8. Brze vesti... Atari vraća ime, Microsoft menja svoja postrojenja, Epl najavio jeftini iPad, ’presušuje’ proizvodjač vodenog hladjenja 9. Apple se izvinio korisnicima i ponudio jeftinije zamenske baterije 10. Sve što je potrebno znati o putovanju avionom... Zašto ne smemo da koristimo laptopove i mobilne uredjaje? 11. Oteli zaposlenog u menjačnici kriptovaluta i zatražili otkupninu u bitcoinima 12. Markusov svet... Šta je to iTunes i na koji način on komprimuje web galaksiju? 13. Kako sam postao insajder u poslednjem ’Zelenom megahercu’ 14. Mario Mihaljević govori o pesmi "Vozovi vlakovi" za emisiju Dragoslava Simića "Govori da bih te video".

Foto: Često me pitaju šta mislim o belim tragovima iza aviona. Kao što su mnogi (bože, da li je moguće?) sigurni da je Zemlja ravna ploča, da je osvajanje Meseca holivudski lažnjak i da je vakcinacija opasna po decu, tako su ubeđeni da baš nas, Srbe, truju sa tih visina ispuštajući otrovnu hemiju. Ja obično kažem: “Aha, u pravu ste. Imamo mi na desnoj strani instrumentalne table jedno crveno dugme na kojem piše Chemtrails, pa ga povremeno pritisnemo...

LISTA PESAMA

1. Depeche Mode and Dave Gahan - Heroes (2017) 2. Katy Perry with Skip Marley - Chained To The Rhythm (2017) 3. MUNA - I Know A Place (2017) 4. Lorde - Green Light (2017) 5. Enrique Iglesias with Descemer Bueno, Zion & Lennox - Subeme la radio (2017) 6. Imagine Dragons - Believer (2017) 7. Sia with Pink & Stargate - Waterfall (2017) 8. Xiu Xiu - Wondering (2017) 9. K.I.D - Taker (2017) 10. Jennifer Hudson - Remember Me (2017) 11. Nenad Janjic i Jasmin Dedic - Vozovi vlakovi (1988)

Napomena slušaocima "Zakona akcije i reakcije" koji su emisiju pratili na programu Studija B: više ga nema na ovom radiju.

Prvi "free radio" u ovom delu Evrope, Studio B, započeo je emitovanje 1. aprila 1970, započevši i revoluciju u načinu prezentovanja govornog i muzičkog programa na ex-YU prostorima. Institucionalizovao je profesiju radijskog DJ-a, sa Zoranom Modlijem kao stegonošom tog stila. Tačno 44 godine kasnije, pojavio se ponovo na radiju koji ga je proslavio, ovog puta sa emisijom "Zakon akcije i reakcije", na poziv Aleksandra Timofejeva, direktora RTV Studija B. ZAIR je na StB radiju od 13. aprila 2014. godine. Poslednji put je emitovan 12. decembra 2015, kada je skinut s programa odlukom novih vlasnika, nezadovoljnih Modlijevim Fejsbuk protestom zbog razaranja tradicionalnog muzičkog formata radija.

U Beogradu, ZAIR nastavlja da emituje Radio Beograd 202, svake subote od 10:30 pre podne. 

Na multimedijalnom portalu Prvi Prvi Na Skali možete slušati punu, dakle, i muzički neosakaćenu verziju ZAIRA, u originalnom kvalitetu s kojim stiže i na programe radio-stanica koje ga preuzimaju!

Zoran Modli 

MODLI U MEDIJIMA

ZORAN MODLI/ZAIR SAJT, FB STRANA, JUTJUB, GUGL + 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar