Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Z.A.I.R.

13.04.2018

Zakon akcije i reakcije 912

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html


PRVI PRVI NA SKALI Zakon akcije i reakcije Zoran Modli Sigurna kuca

U ovoj emisiji: 1. Početak pre početka o jednom medijskom letu dugom 60 godina 2. Apple izbacuje Intelove procesore iz Mac računara 3. Ivan Trajković... Googleov glas iz kompjutera 4. Messenger dobija mogućnost brisanja poslatih poruka i za ’obične’ smrtnike 5. Kuzmin aprilski vremeplov... S Miodragom Kuzmanovićem i Svetom kompjutera kroz 1992, 1999. i 2006. godinu 6. Microsoft radi na 64-bitnoj podršci za Windows 10 ARM 7. Dejan Ilić... Neki su tražili, evo nam ga svima! 8. Novi Mac Pro stiže sledeće godine 9. Voja Antonić i otkrivanje Amerike 02... Gde mi je kuća nakon prvog dana prelaska u novu sredinu 10. Xiaomi planira isporuku 100 miliona smartphonea 11. Panteon doktora Pante 05... dr Pedrag Pantelić o bolu i umiranju na potpuno drugačiji način 12. Uskoro nećete morati da dodirujete iPhone 13. Markusov svet... Da li nam treba feminizam ili čovekizam? 14. Samsung najviše zarađuje na čipovima 15. Sve što je potrebno znati o putovanju avionom... Da li posade informišu putnike o opasnim situacijama u letu? 16. Očekujte 4G mrežu na Mesecu 2019. godine 17. Jezik mladih lidera iz srpskog top menadžmenta.

Ilustracija: "...Ali ako čitate novine, gledate televizije, izgleda da čovečanstvo drugo i ne misli nego da napakosti nekome od jutra do sutra. Pokušajte da napravite eksperiment, prestanite na godinu dana da čitate i gledate bilo šta od vesti, nego samo da se družite sa kolegama na poslu, rodbinom i prijateljima. Primetićete veoma brzo da je život u stvari monoton, na momente dosadan, koliko je predvidiv i skoro da i nema mesta ni za kakve velike prestupe..." /klik za kompletnu pricu Markusa Makija/

Na multimedijalnom portalu Prvi Prvi Na Skali možete slušati punu, dakle, i muzički neosakaćenu verziju ZAIRA, u originalnom kvalitetu s kojim stiže i na programe radio-stanica koje ga preuzimaju!

Zoran Modli 

LISTA PESAMA: 1. Sophie Ellis-Bextor - New York City lights (2007) 2. Killers - Run For Cover (2017) 3. Shaggy feat. Nasha - Those were the days (2007) 4. Zak Misic - Mangupska (2018) 5. Santana feat. Chad Kroeger - Into the Night (2007) 6. Depeche Mode - Going Backwards (2017) 7. Marcelo i Edo Maajka - Suze (2011) 8. Kasabian - You’re In Love With a Psycho (2017) 9. Imagine Dragons - Rise Up (2017)

 

PRVI PRVI NA SKALI Zoran Modli ZAIR 2017

Napomena slušaocima "Zakona akcije i reakcije" koji su emisiju pratili na programu Studija B: više ga nema na ovom radiju.

Prvi "free radio" u ovom delu Evrope, Studio B, započeo je emitovanje 1. aprila 1970, započevši i revoluciju u načinu prezentovanja govornog i muzičkog programa na ex-YU prostorima. Institucionalizovao je profesiju radijskog DJ-a, sa Zoranom Modlijem kao stegonošom tog stila. Tačno 44 godine kasnije, pojavio se ponovo na radiju koji ga je proslavio, ovog puta sa emisijom "Zakon akcije i reakcije", na poziv Aleksandra Timofejeva, direktora RTV Studija B. ZAIR je na StB radiju od 13. aprila 2014. godine. Poslednji put je emitovan 12. decembra 2015, kada je skinut s programa odlukom novih vlasnika, nezadovoljnih Modlijevim Fejsbuk protestom zbog razaranja tradicionalnog muzičkog formata radija.

MODLI U MEDIJIMA

Moja privatna rok istorija

Prvi deoDrugi deo

ZORAN MODLI/ZAIR SAJTFB STRANA/GRUPAJUTJUBGUGL + 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar