Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Z.A.I.R.

21.05.2018

Zakon akcije i reakcije 917

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona.html

PRVI PRVI NA SKALI Zakon akcije i reakcije Zoran Modli Sigurna kuca

U ovoj emisiji: 1. Početak pre početka... Hej, vojniče ničije vojske, dobro si ovo napisao 2. Igor Rill... Bez nauke nema umetničke slike 3. Kuzmin vremeplov... S Miodragom Kuzmanovićem kroz majeve 1992, 1999. i 2006. godine 4. Android P aplikacijama neće biti dozvoljeno praćenje internet aktivnosti 5. Zašto beogradskim taksistima smeta startap CarGo? 6. Hteo da pomogne korisnicima Windowsa - i završio u zatvoru 7. Dejan Ilić... Evo nas, eto i vas, a čemu danas da objavimo rat? 8. Da li bi Epl uskoro mogao da lansira iPhone sa 3 zadnje kamere? 9. Panteon doktora Pante... dr Pedrag Pantelić - 10 neverovatnih činjenica o našem telu, ali i jedna o mozgu 10. Markusov svet... Feudalizam, kapitalizam i demokratski socijalizam Ramba Amadeusa 11. Bitcoin sve bliže Wall Streetu 12. Kako se snaći u hi-tech životu... Kriptorudarenje i život na visokoj nozi 13. Windows 10 uskoro dobija copy-paste u cloudu 14. Sve što je potrebno znati o putovanju avionom... O Kvantasu, Aeroflotu i niskobudžetnim avio-prevoznicima 15. Apple uklanja aplikacije koje dele podatke o lokaciji 16. Dragan Kosovac o unapredjenju fotografije... Objektiv, senzor, kompjuter.

Ilustracija: Postoji jedan odsečak vremena ušuškan u sedamdesete na koji sam posebno osetljiv. U mojoj profesionalnoj karijeri ništa se tu tada prelomno nije desilo (osim što sam tačno na sredini te dekade počeo da letim). Ali desilo se nešto mnnogo važnije: u tom vremenskom tesnacu rođena je većina ljudi, pa i moje dvoje dece, s kojima se danas najčešće srećem, najčešce družim i još češće sarađujem. Zajedno smo u avijaciji, u medijima, u aj-tiju, ponekad i u umetnosti. Kao sada...... /klik za nastavak/

Na multimedijalnom portalu Prvi Prvi Na Skali možete slušati punu, dakle, i muzički neosakaćenu verziju ZAIRA, u originalnom kvalitetu s kojim stiže i na programe radio-stanica koje ga preuzimaju!

Zoran Modli LISTA PESAMA: 1. PS Personal - Compassion (bilo Demo top listi Ventilatora 202 1983. godine) 2. Underworld - Mr. Universe (1989) 3. Ratt - Givin’ Yourself Away (1990) 4. SuRie - Storm (United Kingdom, Eurovision contest 2018) 5. Goldfrapp - Systemagic (2017) 6. Bastille - The Currents (2017) 7. Pretty Maids - Clay (2000) 8. Jennifer Hudson - Remember Me (2017) 9. Simply Red - They don’t know (2007)

PRVI PRVI NA SKALI Zoran Modli ZAIR 2017

Napomena slušaocima "Zakona akcije i reakcije" koji su emisiju pratili na programu Studija B: više ga nema na ovom radiju.

Prvi "free radio" u ovom delu Evrope, Studio B, započeo je emitovanje 1. aprila 1970, započevši i revoluciju u načinu prezentovanja govornog i muzičkog programa na ex-YU prostorima. Institucionalizovao je profesiju radijskog DJ-a, sa Zoranom Modlijem kao stegonošom tog stila. Tačno 44 godine kasnije, pojavio se ponovo na radiju koji ga je proslavio, ovog puta sa emisijom "Zakon akcije i reakcije", na poziv Aleksandra Timofejeva, direktora RTV Studija B. ZAIR je na StB radiju od 13. aprila 2014. godine. Poslednji put je emitovan 12. decembra 2015, kada je skinut s programa odlukom novih vlasnika, nezadovoljnih Modlijevim Fejsbuk protestom zbog razaranja tradicionalnog muzičkog formata radija.

MODLI U MEDIJIMA

Moja privatna rok istorija

Prvi deoDrugi deo

ZORAN MODLI/ZAIR SAJTFB STRANA/GRUPAJUTJUBGUGL + 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar