Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Z.A.I.R.

25.05.2018

Zakon akcije i reakcije 918

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona.html

PRVI PRVI NA SKALI Zakon akcije i reakcije Zoran Modli Sigurna kuca

U ovoj emisiji: 1. Početak pre početka... Želite da postanete programer samo zbog dobre zarade? E, pa ne može! 2. Uprkos skandalu, Facebook se koristi sve više 3. U Srbiji ima više od sto hiljada frilensera 4. Ivan Trajković... Prilog o Canonu M50 5. Dejan Ilić... Udri me do zore 6. Fortnite ovog leta stiže na Android 7. Vesna Knežević... Kakva je budućnost VR žurnalizma? 8. ISACA Day osmog juna u Beogradu 9. Markusov svet... EU, spolja gladac, unutra jadac 10. Samsung predstavio Galaxy S Light Luxury 11. Panteon doktora Pante... dr Pedrag Pantelić o 20 kilometara krvnih sudova sa svakim novim kilogramom 12. Dragan Kosovac... Istraživanje Marsa i nova svemirska trka 13. Da li su baterije krive za izgoreli Teslin automobil? 14. Sve što je potrebno znati o putovanju avionom... Šta se dogadja sa pilotima koji su bili akteri avionskih nezgoda? 15. Šest besplatnih Gejtsovih saveta studentima 16. Dejan Ristanović... Kako je rastao internet, tako su rasli i naši apetiti.

Ilustracija: Da li su baterije krive za izgoreli Teslin automobil? informacija o saobraćajnom udesu sa požarom na bateriji Teslinog automobila, ali i o žrtvi: poginuo je 48-godišnji vozač. Kad kliknete na na sliku, videćete automobil Tesla Model S u plamenu, a klikom na ovaj link pročitaćete pismo u kojem Elon Musk objašnjava zašto se zapalio Tesla Model S.

Na multimedijalnom portalu Prvi Prvi Na Skali možete slušati punu, dakle, i muzički neosakaćenu verziju ZAIRA, u originalnom kvalitetu s kojim stiže i na programe radio-stanica koje ga preuzimaju!

Zoran Modli LISTA PESAMA: 1. STRAH - Noćas (Demo Top Ventilatora 202 iz 1983) 2. Kosheen - Overkill (original mix) (2007) 3. Robbie Williams - Party like a Russian (2016) 4. Family Groove - 2 times (2007) 5. K.I.D - Taker (2017) 6. Imagine Dragons - Next To Me (2018) 7. Verve - Love is Noise (2008) 8. All Unique - Dance (2007) 9. Xiu Xiu - Wondering (2017)

******************************************************

PRVI PRVI NA SKALI Zoran Modli ZAIR 2017

Napomena slušaocima "Zakona akcije i reakcije" koji su emisiju pratili na programu Studija B: više ga nema na ovom radiju.

Prvi "free radio" u ovom delu Evrope, Studio B, započeo je emitovanje 1. aprila 1970, započevši i revoluciju u načinu prezentovanja govornog i muzičkog programa na ex-YU prostorima. Institucionalizovao je profesiju radijskog DJ-a, sa Zoranom Modlijem kao stegonošom tog stila. Tačno 44 godine kasnije, pojavio se ponovo na radiju koji ga je proslavio, ovog puta sa emisijom "Zakon akcije i reakcije", na poziv Aleksandra Timofejeva, direktora RTV Studija B. ZAIR je na StB radiju od 13. aprila 2014. godine. Poslednji put je emitovan 12. decembra 2015, kada je skinut s programa odlukom novih vlasnika, nezadovoljnih Modlijevim Fejsbuk protestom zbog razaranja tradicionalnog muzičkog formata radija.

MODLI U MEDIJIMA

Moja privatna rok istorija

Prvi deoDrugi deo

ZORAN MODLI/ZAIR SAJTFB STRANA/GRUPAJUTJUBGUGL + 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar