Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Z.A.I.R.

06.07.2018

Zakon akcije i reakcije 924

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona.html

PRVI PRVI NA SKALI Zakon akcije i reakcije Zoran Modli Sigurna kuca

U ovoj emisiji: 1. Početak pre početka... Imate li 36 godina? 2. Ko je to bio vidovit pre četiri godine? 3. WhatsApp najavio kraj podrške za telefone sa matorim sistemima 4. Ivan Trajković... Skokni do svemira 5. Brze vesti... Spor uspon Androida 8 Oreo, DoubleClick i AdWords odlaze u istoriju, kraj najdugovečnije parnice u svetu mobi-patenata 6. Momir Đekić... Quo vadis, Google? 7. Messenger uveo automatsko prevođenje na engleski i španski jezik 8. Markusov svet... Levičarsko-srpski rečnik 9. Nokia 9 stiže krajem leta, a šta bi mogla da donese? 10. Voja Antonić kao gost u emisiji Zorana Stanojevića ’Tako stoje stvari’ 11. Oružana pljačka zbog domena 12. Dejan Ilić... Mislili ste da može bez, e pa ne može! 13. Brze vesti... Pametno, a negativno, HTC U12 Plus, Lenovo među prvih 500, igraj i uči, majneri pasivnih krajeva, Dell u Holivudu 14. Sve što je potrebno znati o putovanju avionom... Šta je sa opasnošću od sudara na tlu 15. Apple je zakrpio propust u iPhone-u i otežao posao policiji i agencijama 16. Žiletove priće... Živko Bošković - da li radiju stvarno nije potrebna kreativnost?

Ilustracija: Nemam povoda, a razlog zašto baš danas brojim vreme od od te 1982. uglavnom je iracionalan. Dogodi se i vama da se najednom setite nekih ljudi dok prelistavate foldere na hard disku ili skrolujete niz Fejsbukov tajmlajn, pa naletite, kao sada ja, na foto-post iz septembra 2014. Na njemu je deo ekipe "Ventilatora 202" pred kraj zime 1982: uživo sa "indeksovcima" i usmerenjacima u mini-studiju VIa Radio Beograda iz kojeg sam i emitovao "Ventilator" tih ranih osamdesetih... /klik za nastavak/

Na multimedijalnom portalu Prvi Prvi Na Skali možete slušati punu, dakle, i muzički neosakaćenu verziju ZAIRA, u originalnom kvalitetu s kojim stiže i na programe radio-stanica koje ga preuzimaju!

Zoran Modli LISTA PESAMA: 1. VIA Talas - Ti (DemoTop Ventilatora 202 iz 1983. godine) 2. Red Hot Chili Peppers - Go Robot (2016) 3. Gipsy Kings - Oh eh oh eh (1999) 4. Bastille - Send Them Off! (2016) 5. Evia - It’s never too late (1999) 6. One Republic - Kids (2016) 7.Gossip - Standing in the way of control (2007) 8. Barns Courtney - Fire (2016)


PRVI PRVI NA SKALI Zoran Modli ZAIR 2017

Napomena slušaocima "Zakona akcije i reakcije" koji su emisiju pratili na programu Studija B: više ga nema na ovom radiju.

Prvi "free radio" u ovom delu Evrope, Studio B, započeo je emitovanje 1. aprila 1970, započevši i revoluciju u načinu prezentovanja govornog i muzičkog programa na ex-YU prostorima. Institucionalizovao je profesiju radijskog DJ-a, sa Zoranom Modlijem kao stegonošom tog stila. Tačno 44 godine kasnije, pojavio se ponovo na radiju koji ga je proslavio, ovog puta sa emisijom "Zakon akcije i reakcije", na poziv Aleksandra Timofejeva, direktora RTV Studija B. ZAIR je na StB radiju od 13. aprila 2014. godine. Poslednji put je emitovan 12. decembra 2015, kada je skinut s programa odlukom novih vlasnika, nezadovoljnih Modlijevim Fejsbuk protestom zbog razaranja tradicionalnog muzičkog formata radija.

MODLI U MEDIJIMA

Moja privatna rok istorija

Prvi deoDrugi deo

ZORAN MODLI/ZAIR SAJTFB STRANA/GRUPAJUTJUBGUGL + 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar