Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Z.A.I.R.

03.08.2018

Zakon akcije i reakcije 928

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona.html

PRVI PRVI NA SKALI Zakon akcije i reakcije Zoran Modli Sigurna kuca

U ovoj emisiji: 1. Početak pre početka... Pismo saradniku ZAIRA 2. Telekom najavio kupovinu kablovskih operatera 3. Windows 10 će manje smarati oko nadogradnji 4. Microsoft kreće agresivno protiv svog najpopularnijeg operativnog sistema 5. Nesalomivi zaslon ili unbreakable panel: ekran ili displej? 6. Kako se snaći u hi-tech životu... Lažna nagradna igra lažnog poznatog brenda 7. Uberovi vozači dostigli 10 milijardi vožnji 8. IT Klaster Vojvodine... Otpor promenama i tehnološkim inovacijama usporiće napredovanje Srbije 9. Facebook planira da lansira svoj Internet satelit 10. Markusov svet... Od taksista do sudija 11. Sada i Gugl zabranio aplikacije za rudarenje kriptovaluta 12. Panteon doktora Pante... dr Pedrag Pantelić o teškim povredama, hitnoj pomoći i doktoru Hausu 13. Da li Huawei telefon sa savitljivim ekranom stiže pre Samsunga? 14. Jovana Nikolić i Ivan Umeljić...Da li je gluten stvarno krivac u našoj ishrani? 15. Tviter će zaključati vaš nalog ukoliko se predstavite kao Elon Musk 16. Sve što je potrebno znati o putovanju avionom... Osvrt na knjigu ’Nesreće koje su promenile avioindustriju’.

Ilustracije: Već više od godinu dana u "Zakonu akcije i reakcije" slušate zanimljiva poglavlja iz knjige Aleksandra Simića, informatičara i stručnjaka za organizaciju vazdušnog saobraćaja, "Sve što je potrebno znati o putovanju avionom". To je njegova treća knjiga posvećena raznim aspektima bezbednosti u avijaciji. Ali, treće knjige ne bi bilo bez druge, a ona je izašla iz štampe 2015. godine pod naslovom koji kristalno jasno objašnjava njen libreto - "Nesreće koje su promenile avioindustriju", tako da sam se bacio korak unazad vrativši se na temu udesa. Uostalom, to mi i nije bio problem jer sam svojevremeno ušetao u Simićev život kao jedan od učesnika promocije te, tada sveže i nove, knjige!

Na multimedijalnom portalu Prvi Prvi Na Skali možete slušati punu, dakle, i muzički neosakaćenu verziju ZAIRA, u originalnom kvalitetu s kojim stiže i na programe radio-stanica koje ga preuzimaju!

Zoran Modli LISTA PESAMA:

1. Vanila pakt - Andaluzija (Demo top Ventilatora 202 iz 1984. godine) 2. Michael Franti & Spearhead - Say hey (I love you) (2009) 3. M.I.A. - Paper planes (2007) 4. Indila - Ego (2014) 5. Emilíana Torrini - The Sound Of Silence (2013) 6. Wintersleep - Amerika (2016) 7. Verve - Love is Noise (2008) 8. Verka Sertuchka - Ein, zwei, alu-lu (2007)


PRVI PRVI NA SKALI Zoran Modli ZAIR 2017

Napomena slušaocima "Zakona akcije i reakcije" koji su emisiju pratili na programu Studija B: više ga nema na ovom radiju.

Prvi "free radio" u ovom delu Evrope, Studio B, započeo je emitovanje 1. aprila 1970, započevši i revoluciju u načinu prezentovanja govornog i muzičkog programa na ex-YU prostorima. Institucionalizovao je profesiju radijskog DJ-a, sa Zoranom Modlijem kao stegonošom tog stila. Tačno 44 godine kasnije, pojavio se ponovo na radiju koji ga je proslavio, ovog puta sa emisijom "Zakon akcije i reakcije", na poziv Aleksandra Timofejeva, direktora RTV Studija B. ZAIR je na StB radiju od 13. aprila 2014. godine. Poslednji put je emitovan 12. decembra 2015, kada je skinut s programa odlukom novih vlasnika, nezadovoljnih Modlijevim Fejsbuk protestom zbog razaranja tradicionalnog muzičkog formata radija.

MODLI U MEDIJIMA

Moja privatna rok istorija

Prvi deoDrugi deo

ZORAN MODLI/ZAIR SAJTFB STRANA/GRUPAJUTJUBGUGL + 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar