Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Z.A.I.R.

05.10.2018

Zakon akcije i reakcije 937

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona.html

PRVI PRVI NA SKALI Zakon akcije i reakcije Zoran Modli Sigurna kuca

U ovoj emisiji: 1. Početak pre početka... U znaku Trezorovih ’Priča i bajki o pilotima JAT-a’ 2. Apple i zvanično preuzeo Shazam i sada uklanja reklame 3. Četiri stvari kojima nije mesto na LinkedIn profilu 4. Google Play opet pod udarom cryptojackera 5. Vesna Čarknajev pita Ljubivoja Ršumovića... Digitalni Ršum odgovara i virtuelnu stvarnost ogovara 6. Prvi smartphone sa 10 GB RAM-a 7. Voja Gašić... Jahači IT apokalipse 8. Stigle prve žalbe na nove iPhone telefone 9. Čarls Bukovski... Znači, ti bi da budeš pisac 10. Markusov svet... Ne ljutite se na Kembridž analitiku, problem ste vi! 11. Pilot Žika Lukić ne žali za analognom audio tehnologijom 12. Proizvodnja Appleovog iPhone Xs Max-a staje oko 440 dolara 13. U novom hakerskom napadu kompromitovani podaci 50 miliona korisnika Facebooka 14. Kako da se zaštitite od maltretiranja i zloupotreba na internetu 15. Sve što je potrebno znati o putovanju avionom... Zašto kad avion zaglavi na nekom aerodromu putnici moraju da ostanu u njemu umesto da pređu u zgradu aerodromskog terminala?

Ilustracija: "Znači, ti bi da budeš pisac? Ako ne navire iz tebe bez obzira na sve… i ne pokušavaj. Ako se ne pojavi iz čista mira iz tvoga srca, tvog uma, tvojih usta, iz tvog stomaka… i ne pokušavaj. Ako moraš da sediš satima buljeći u monitor ili pogrbljen nad pisaćom mašinom, tražeći reči… i ne pokušavaj. Ako to radiš zbog novca ili slave… i ne pokušavaj. Ako to radiš samo zato da bi odveo žene u krevet… i ne pokušavaj. Ako moraš samo da sediš i pišeš sve to iznova i iznova… i ne pokušavaj. Ako ti je teško pri samoj pomisli da to moraš raditi… i ne pokušavaj." /klik za nastavak!/

Na multimedijalnom portalu Prvi Prvi Na Skali možete slušati punu, dakle, i muzički neosakaćenu verziju ZAIRA, u originalnom kvalitetu s kojim stiže i na programe radio-stanica koje ga preuzimaju!

Zoran Modli LISTA PESAMA

1. La Strada - Okean (sa Demo top 10 liste Ventilatora 202 iz 1984. godine) 2. Delbert Mcclinton - Down into Mexico (2005) 3. Sam Garbett - Nostalgia (2018) 4. Del Shannon - Lost in a memory (1991) 5. Chris Norman - For the good years (1987) 6. Placebo - Life’s What You Make It (2017) 7. Broken Family Band - Diamonds in the mine (2006) 8. Chemical Brothers - The golden path (2003) 9. AJR - Sober Up (feat. Rivers Cuomo) (2017)


PRVI PRVI NA SKALI Zoran Modli ZAIR 2017

Napomena slušaocima "Zakona akcije i reakcije" koji su emisiju pratili na programu Studija B: više ga nema na ovom radiju.

Prvi "free radio" u ovom delu Evrope, Studio B, započeo je emitovanje 1. aprila 1970, započevši i revoluciju u načinu prezentovanja govornog i muzičkog programa na ex-YU prostorima. Institucionalizovao je profesiju radijskog DJ-a, sa Zoranom Modlijem kao stegonošom tog stila. Tačno 44 godine kasnije, pojavio se ponovo na radiju koji ga je proslavio, ovog puta sa emisijom "Zakon akcije i reakcije", na poziv Aleksandra Timofejeva, direktora RTV Studija B. ZAIR je na StB radiju od 13. aprila 2014. godine. Poslednji put je emitovan 12. decembra 2015, kada je skinut s programa odlukom novih vlasnika, nezadovoljnih Modlijevim Fejsbuk protestom zbog razaranja tradicionalnog muzičkog formata radija.

MODLI U MEDIJIMA

Moja privatna rok istorija

Prvi deoDrugi deo

ZORAN MODLI/ZAIR SAJTFB STRANA/GRUPAJUTJUBGUGL + 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar