Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Aleksandra Ninković Tašić

17.01.2018

Stranice koje svetle i snaže i posle veka

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html
Jedan mali dar Mihajla Pupina ugrejao je 10.000 vojnika uoči Božića na frontu. Tada je u njihove ruke poslao po primerak CAREVINE za prostu 1917. godinu.

Knjižica sa preko 200 strana počinje molitvom Nikolaja Velimirovića, u njoj se nižu likovi i dela francuskih, ruskih, britanskih, srpskih vojskovođa, junaka, ali i stihovi guslara. Kraljevi, carevi, zapovednici od Rumunije do Kavkaza stoje pored srpskog seljaka.

Šta je motivaciona poruka, šta spas, uči ovaj stogodišnjak, a ja sa suzom zamišljam naše dedove i pradedove kako u promrzlim rukama, mračnom i teškom vremenu, okreću stranice koje svetle i snaže i posle veka.

Slava i hvala idvorski pastiru!

GALERIJA PPNS 

OBRAZOVNO-ISTRAŽIVAČKO DRUŠTVO MIHAJLO PUPIN SAJTFB STRANA 


PRVI PRVI NA SKALI Aleksandra Ninkovic Tasic

BIOGRAFIJA
ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar