Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Beleške PPNS

24.07.2014

Devojka koja ’bode’ oči

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html https://www.peticije.online/271270

Obiđe Ana vinariju, italijansku. Zaslepljeni (sveprisutni „zaštitnici svesrpstva“) vide da je u crkvi, valjda nekoj našoj. Krene hajka.

Naknadno neko i otvori oči, pa vidi bolje. Ali tamo gde je pisao kritiku, ne seti se da napiše i samokritiku. A tek izvinjenje.

E, zato nam je kolektivno tako kako nam je – loše. U svemu i svakome, najpre i jedino, tražimo nešto loše. U sebi ne pronalazimo. Jer ga i ne tražimo.

Ostalima, u samoodbrani, ostaje da i kad je loše pronalaze nešto lepo ili dobro oko sebe, i u sebi. Još je bitnije da to dele sa drugima. Jedino tako mogu da se neutrališu ovi zaslepljeni, ne samo ove vrste, a ima ih i-haaa...

Foto: FB ANA IVANOVIĆ 
SAJT CASTELLO DI AMOROSA

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar