Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

R’n’R vesti

20.03.2019

Alek predstavlja četvrti album

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/crveni-krst-budi-davalac-krvi.html

Kragujevačka rok grupa Alek premijerno predstavlja četvrti album "Experiment" u kulturnom centru Ummus u četvrtak 21. marta od 22 časa. Album je kompletno instrumentalan, a izdavač je "Majner rekords".

Ulaznica za ovu rokenrol-premijeru košta 200 dinara.

"SUNSET"

Projekat Alek iza kojeg stoji multimedijalni umetnik Aleksandar Jovanović postoji od 2000. godine. Prvi zvanični diskografski izlazak u etar za ovaj projekat je bio EP "Ljudi u Nama" (2001), a sledeće godine je izašao i prvi album "Nema pravila". Drugi album "Ritual" je izašao 2007, a bio je propraćen i dokumentarnim filmom o radu benda pod nazivom "Kao ritual". 2011 je usledio i treći album "Peščani sat".

"S"
 

ALEK BLOGFB STRANA, TVITER, INSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar