" /> "/>
 
Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

R’n’R vesti

06.08.2014

Prva autorizovana knjiga o Niku Drejku

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Prva i jedina autorizovana knjiga o Niku Drejku "Remembered For A While" biće objavljena 6. novembra ove godine. Ovim izdanjem o jedinstvenom autoru biće obeležena 40. godišnjica njegove prerane smrti, u 26. godini.

Deluks izdanje sa 380 strana upotpuniće ekskluzivne fotografije, ali i pet neobjavljenih snimaka sa "Džon Pil sešna" na radiju BBC 1 iz 1969. godine za koje se smatralo da su izgubljeni: "Time of No Reply", "River Man", "Three Hours", "Bryter Layter" i "Cello Song".

Knjigu je šest godina stvarala Drejkova sestra, glumica Gebrijel Drejk, a uz nju je ključnu ulogu imao Keli Kalomon, menadžer ovog tragičnog junaka rokenrola. 

- Nik je neprolazan, još uvek je prisutan u meni, tkivo je mog života. Slušajući ga, još uvek osećam njegovo neposredno prisustva - kroz melanholiju, radost, zabavu (Nik je znao da bude veoma duhovit), tugu i ljubav, rekla je njegova sestra.U OČEKIVANJU KNJIGE, DOKUMENTARCI O NIKU DREJKU

A SKIN TOO FEW - THE DAYS OF NICK DRAKEFRUIT TREE DOCUMENTARYNICK DRAKE - A STRANGER AMONG US NICK DRAKE

 
CAS PRESENTS NICK DRAKE ’BRYTER LAYTER’ WITH JOE BOYDSAJT REMEMBERED FOR A WHILE

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar