Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

R’n’R vesti

06.08.2015

SKC: Dušan Jevtović trio

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Dušan Jevtović trio koji čine: Dušan Jevtović (gitara), Pera Krstajić (bas) i Marko Đorđević (bubnjevi) nastupiće u bašti Studentskog kulturnog centra u petak 7. avgusta od 22 časa.

Nakon desetak godina prijateljstva Dušan Jevtović i Marko Đorđević započinju profesionalnu saradnju na snimanju albuma Am I walking Wrong u Barseloni 2013. godine. Album je izdat za Moonjune Records, etiketu iz Njujorka poznatu po izdanjima Allan Holdsworth-a i Soft Machine, između ostalih.Album je više nego dobro prihvaćen od strane svetske kritike i to dovodi do izdanja Dušan Jevtović albuma uživo 2015. koji se sastoji iz dva koncertna nastupa, jednog u Teatru u Kragujevcu i drugog Aclam studio - Barcelona, opet zajedno sa Markom na bubnjevima.

Dušan Jevtović i Marko Đorđević nastavljaju svoju saradnju na jesen ove godine nastupima i novim studijskim radom u Njujorku. Publika će imati prilike da čuje neke od numera pripremanih za novi album.
Za ovu priliku i nastupe u Srbiji na bas gitari će im se pridružiti mladi talentovani basista Pera Krstajić.

Ulaznice su u pretprodaji u SKC i kafeima Klokvork i Tango po ceni od 350 dinara. Cena ulaznice na dan koncerta je 500 dinara.

BIOGRAFIJE 

INTERVJU Dušan Jevtović: Ništa nije uzaludno (Rockomotiva)

STUDENTSKI KULTURNI CENTAR SAJT, FB PROFIL/STRANATVITER


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar