Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

R’n’R vesti

27.08.2015

Šumadija odaje počast Borisu (VIDEO)

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

КNJIGA ŽALOSTI ZA BORISA IZ SMAKA

boris

Legendarni pevač Smaka Boris Aranđelović preminuo je u četvrtak 27. avgusta nakon kraće i teške bolesti u 67 godini života, u bolnici u Holandiji, gde je godinama živeo.

Povodom smrti poznatog kragujevačkog muzičara, kragujevački Dom omladine otvorio je "Knjigu žalosti za Borisa" i poziva sve prijatelje i poštovaoce Borisovog rada da se upišu u znak sećanja na velikog umetnika.

Upisivanje u Knjigu žalosti je svakodnevno (radnim danima i vikendom, 24-časa, uz organizovana dežurstva) u prostorijama Doma omladine (Branka Radičevića 1), sve do komemoracije koja će se održati u četvrtak 3. septembra u 11 časova u Knjaževsko-srpskom teatru.

Sahrana Borisa Aranđelovića biće obavljena istog dana u 14 sati na groblju u Beloševcu.

Foto: PPNS/Aleksandra Vukomanović; kragujevac.rs
GALERIJA PPNS: SMAK - UŠĆE, 20. JUN 2015. 

VIDEO: BORIS ARANĐELOVIĆ - IZA SCENE (TV KANAL 9)DOM OMLADINE SAJT, FB STRANA/GRUPA


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar