Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Za dooOOoobar dan

05.05.2020

Kragujevac 2020

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Veterani, sada već kultni domaći pank bend KBO, pre trideset godina objavili su pesmu čiji je tekst sastavljen samo od jedne reči - Kragujevac!

Danas, u vreme koje nas je odvojilo, što od redovnih aktivnosti, što od međusobnog druženja i susretanja po koncertima, ova zanosna i optimistična melodija iz srca Šumadije okupila je preko trideset kragujevačkih muzičara svih generacija.

Motiv pesme je isti, a poruka je još glasnija - Kragujevac je mesto dobre muzike!

Razlog da se ponovo naštimaju gitare i nabaci osmeh je jednostavan - svima nam trenutno nedostaje puno toga, ali nas i dalje veže muzika, a dobre vibracije i dobra pesma su tu da nas na neki način podsete da iako smo trenutno odvojeni, da smo ipak i dalje svi zajedno i da mislimo jedni na druge.

Kragujevac je decenijama u nazad grad sa statusom kvalitetne, pop, rok i alternativne baštine, sjajan ambasador Šumadije, ali i cele države. Generacijama se prenosi muzika i umetnost sviranja raznih instrumenata.

Poslušajte poruku optimizma koju kragujevački muzičari šalju obradom pesme "Kragujevac" od KBO-a posvećenu svom gradu, svima koji u njemu žive, svima koji su u njemu svirali ili išli na koncerte i svima kojima će Kragujevac ponovo ustupiti velike i male bine sa kojih ćemo zajedno uživati u raznolikom programu, družeći se kao i do pre samo nekoliko meseci.

Srećan Dan grada!

Kragujevac, 5. 5. 2020.

Muzika i tekst - KBO!
Aranžman i miks - Boža Friedman
Mastering - Ivan Ilić Čili

Montaža - Ralle Petrović
Video produkcija - Rax media production

Kg bendovi 2020. 


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar