Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Glagoljanja

30.12.2019

Voja Žanetić o uobraženjacima

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona.html

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCU- S jedne strane imate posmatranje nas, kako ste rekli "velikih i značajnih", a sa druge strane imate posmatranje tih uobraženih sila da smo mi tamo neka provincijetina u koju treba da pošalješ 64. činovnika po rangu. Meni se ne dopada, ako ćemo pravo, ni jedno ni drugo.

Ovo da smo najveći na svetu - to smo naučili na našoj koži da možda i nismo, ali bojim se da svaki put kad počne prepotentni odnos prema Balkanu, ukupno, onda se to nekom tamo obije o glavu, ko ne živi na Balkanu.

I mož’ se desi lako i ovoga puta da takvo shvatanje ovoga kao neke vrste afričke zemlje koja je dislocirana u Evropu, ne mislim samo na Srbiju, nego na još neke u regionu, da će to u jednom trenutku tim uobraženjacima da se obije o glavu isto onoliko koliko i nama, ako Bog da - i više.

VOJA ŽANETIĆ I ĐORĐE PAVIĆEVIĆ KOMENTARISALI SU U DANU UŽIVO GODINU ZA NAMAIzvor: N1
STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar