Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Glavolom

05.12.2019

Divljanje automobilom po iznikloj pšenici (Preoce, Priština)

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/internacionalni-festival-kamerne-muzike-convivium-musicum-kragujevac-2020.html

Nema mira za porodicu Slavoljuba Kostića iz Preoca. Posle krađe traktora i paljevine garaže pre nekoliko godina, jutros je nepoznati počinilac divljao automobilom po iznikloj pšenici na Kostićevoj njivi pored naselja Marigona. Po Kostićevim rečima, šteta je velika, a policija je izvršila uviđaj i obećala da će počinilac ubrzo biti pronađen.

Na njivi Slavoljuba Kostića iz Preoca, nepoznati vozač je “trenirao” izdržljivost svog automobila. Brojni tragovi guma po tek iznikloj pšenici pokazuju da je neko namerno uništavao hlebno žito koje Kostići godinama proizvode.

...

Ovo sada je čisto iživljavanje nad nama da ne možemo da živimo slobodno i da radimo. Ulažem u poljoprivredu, radim redovno, ali evo neko ne dozvoljava da mi to radimo. Prijavio sam odmah policiji, nešto posle devet sati, odmah su došli i rekli mi da su to neki monstrumi koji gaze hleb. Policajci su obećali da će da tragaju i da će da dođu u Marigonu da provere na nadzornim kamerama”, završava svoju priču Slobodan Kostić, nadajući se da će ovaj put huligani biti otkriveni i da će moći na miru da nastavi da živi sa svojom porodicom i da obrađuje svoje imanje.

Kostić ponavlja da ne želi da proda svoju očevinu.

PŠENICA SLAVOLJUBA KOSTIĆA META VANDALA

Foto: V. Ćup 
Anđelka Ćup
Izvor: Gračanica onlajnSELO MOJE - PREOCE


Izvor: Medija centar - Čaglavica


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar