Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Glavolom

11.12.2019

Gurović ’uhvatio ženu za vilicu i odgurnuo’, ćerku ’zakačio noktom’

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Bivši košarkaš Milan Gurović priveden je juče nakon što je u stanu u Beogradu pretukao svoju suprugu i ćerku, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, Gurović je u stanu nasrnuo na ženu i maloletnu ćerku (16).

Protiv bivšeg košarkaša podneta je krivična prijava zbog nasilja u porodici.

SAZNAJEMO BIVŠI KOŠARKAŠ MILAN GUROVIĆ PRETUKAO SUPRUGU I ĆERKU, DOBIO KRIVIČNU PRIJAVU

Izvor: Blic


– Supruga hoće da mi napakuje jer već dve, tri godine hoću da se razvedem, a ona neće. Neće zato što sam ja Milan Gurović i imam para. Ne želim da pravdam sebe, ali žena me je napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela da histeriše, da me pljuje, odgurnula me je. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo – priča proslavljeni košarkaš i dodaje da se njihova ćerka umešala.

Milan Gurović: Supruga i ja smo strogi prema našoj deci ali to je za njihovo dobro

– Ćerku sam odgurno, zakačio sam je noktom, ima malu rasekotinu. Žena je pozvala Hitnu pomoć i prenemagala se kao da je na samrti, a nema nijednu masnicu – rekao je Gurović i istakao da već godinama supruga od koje hoće da se razvede “histeriše i pravi incidente”.

MILAN GUROVIĆ NAKON OPTUŽBI ZA NASILJE U PORODICI: SUPRUGA MI SMEŠTA JER ŽELIM DA SE RAZVEDEM, A ONA NEĆE

Izvor: Helou magazinMilan Gurović, bivši košarkaš koji je dobio krivičnu prijavu zbog napada na suprugu i maloletnu ćerku, određeno je zadržavanje do 48 sati, saznaje "Blic". Kako saznajemo njemu su ranije danas određene i dve hitne mere: zabrana prilaska i kontaktiranja sa suprugom Tanjom i ćerkom, kao i udaljenje iz stana, saznaje "Blic".

SAZNAJEMO MILAN GUROVIĆ UHAPŠEN ZBOG NAPADA NA SUPRUGU I MALOLETNU ĆERKU

Izvor: Blic
Foto: Glas javnosti; Mocart sport; Helou magazin; Jutjub


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar