Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Glavolom

17.08.2019

Tiberije i Epstin - sa Smetlište istorije

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona/da-li-ce-se-beskontaktni-toplomeri-koristiti-u-osnovnim-i-srednjim-skolama-kragujevca.html

U poznim godinama svoje vladavine, rimski car Tiberije povukao se na ostrvo Kapri i u prepuštao se orgijama u svojim vilama i vrtovima.

"Obične" orgije mu nisu bile dovoljne pa je redovno donosio male bebe iz Rima koje bi potom silovao na svome ostrvu.

Detaljne opise šta je tačno radio sa bebama i zašto baš sa bebama imate kod Svetonija, "Povest 12 rimskih careva"; ne bi baš da pišem o tome, bolesnije je od sve današnje pornografije zajedno.

2000. godina kasnije saznajemo da je američki milijarder Epstin na svome ostrvu u svojim vilama i vrtovima redovno organizovao orgije.Naročito se ističe građevina poput kakvog hrama u koje se može ući, ali ne i izaći. Možemo samo nagađati kakve su se sve grozote tu dešavale.

Rim je pao, 2000 godina je prošlo, a bogati perverznjaci i dalje vladaju i za sobom ostavljaju hiljade bezimenih žrtava.

Izvor: Smetlište istorije 


ARHIVA PPNS DREN

 

 

DOM

 

 

POTROŠAČI

 

 

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

 

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

 

 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar