Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Ljudi razni

19.04.2017

Lajović (Ministarstvo): Treba uključiti i širu porodicu... (2011); Je l’ vi znate šta rade pedofili? (2017)

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

ITC: NIJE MOGUĆE REVIDIRANJE; MPNTR: OBRAZOVNI PAKETI SE POVLAČE U POTPUNOSTI, 21. 4. 2017.


Poštovati običaj nedeljnog ručka

Biljana Lajović kaže da kada se proveri koliko porodica ima samo jedan zajednički obrok dnevno ili nedeljno, dolazi se do zaključka da jako mali porodica čak i to praktikuje, a zajednički obrok je idealna prilika za jačanje porodičnih veza.

- Uglavnom svako jede za sebe ispred televizije. A zajednički obrok je idealna prilika da se porodica nađe na okupu. Zato treba negovati instituciju nedeljnog ručka i, ako je moguće, uključiti i širu porodicu, babe, dede, tetke, ujake, stričeve u tu priču, jer se tako za dete gradi mreža sigurnosti. Dete će, ako i ne uvek u roditeljima, uvek u nekome od njih moći da nađe sigurnost - objašnjava ona.

POSTALI SMO NACIJA VIKEND RODITELJA, 2011. 
 

Cakić: Niko ne spori da postoji nasilje. O tome slušamo već godinama. Način na koji, kroz ovakav obrazovni paket, pokušava da se uvede nakaradno seksualno vaspitanje našoj deci - to je problem.

Lajović: To je vaše razumevanje.

Cakić: Ne sme se oduzeti od roditelja pravo, po Konvenciji Ujedinjenih nacija, da sami vaspitavaju decu na način koji oni žele, i sve druge konvencije...

Lajović: Ako roditelji tako dobro vaspitavaju, zašto je država uvela "državnog roditelja" koji je centar za socijalni rad?

Cakić: ...a ne da grupa i Incest trauma centra, po imenu i prezimenu, koja se bori za LGBT prava, glavne potpisnice ovog dokumenta su njih dve, uči našu decu šta je seksualnost.

O OBRAZOVNOM PAKETU - B. LAJOVIĆ (MINISTARSTVO PROSVETE), DR B. CAKIĆ (CENTAR ZA BRIGU O PORODICI), 2017.Foto: Medija centar, UNS
Izvori: Pres, Dobro jutro - Srđan i Jovana


PRILOZI


PRVI PRVI NA SKALI ’’Ista osecanja’’ i HIV pozitivni muskarci 2017


SKORO 3/4 NOVIH HIV+ OSOBA SU MUŠKARCI RIZIČNI ZBOG KONTAKTA SA DRUGIM MUŠKARCIMA


REAKCIJE

ZAHTEVAMO AKELSIN ZAKONKO NAM TRUJE DECU

  

ZORAN MILIVOJEVIĆŽELJANA RADOJIČIĆ LUKIĆ

 

ŽARKO TREBJEŠANINSPUTNIK SRBIJAFOND STRATEŠKE KULTURE

 

DETINJARIJE

 

NENAD ILIĆ

 

NENA PETROVIĆ

 

MOĆ I SEKSUALNOST: SOCIOLOGIJA GEJ POKRETA - SLOBODAN ANTONIĆ150 MINUTA: SEKSUALIZACIJA DECE - JELENA HOLCER
PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar