Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Ljudi razni

29.11.2019

Mića ’Megatrend’: Odlazim sa fakulteta... Neću ni da živim ovde...

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović potvrdio je na konferenciji za novinare da je 100 odsto vlasništva preneo na nemački konzorcijum fondova koji predstavlja Dejan Đorđević.

Jovanović navodi da je ugovor o prenosu vlasništva potpisan juče i da to smatra još jednom nemačkom investicijom u Srbiju.

"Odlazim sa fakulteta i biću tu samo u svojstvu savetnika. Povlačim se, neću ni da živim ovde, 19 godina imam dom na jugu Francuske, u Kanu. Ubrzo ću se preseliti u taj drugi dom, nadam se van dometa nekih finih novinara i televizijskih stanica", rekao je Jovanović.

Megatrend je prodat za 56,1 milion evra. Jovanović je kao razlog za prodaju univerziteta naveo medijski linč i kampanju, a epilog je to što je kako kaže, posle negativne hajke koja traje već pet godina, "upis studenata opao za 400 odsto".

"Povod je medijski linč i kampanja, a film na N1 je vrhunac toga", rekao je Jovanović i dodao da mu je "preko glave" i optužbi predstavnika Saveza za Srbiju, za čije vreme je, kako kaže, Megatrend cvetao.

PRODAT MEGATREND, MIĆA JOVANOVIĆ ODLAZI IZ SRBIJEIzvor: 021

Univerzitet Megatrend ćuti, ćuti i Stefanović

Uprkos brojnim pozivima, rektor Univerziteta Megatrend, kao i direktor firme Megatrend iz Londona, Mića Jovanović, nije pristao da govori za N1. Posle nekoliko poziva, razgovora, mejlova, autoru filma "Mega diplomac" je u septembru 2019. napisao: "Prodajete obraz za debele pare. Plaćeni ste da svojim, tzv. ’istraživačkim novinarstvom’ ruinirate život svakome, beskrupulozno, ne razmišljajući mnogo o posledicama".

I predsednik Saveta Univerziteta Megatrend akademik Ljubiša Rakić odbio je da govori za N1. Samo je novinska agencija Tanjug imala uvid u studentski "dosije" ministra, a u izjavi Tanjugu Rakić je rekao da je sve urađeno u skladu sa zakonom.

STEFANOVIĆ STUDIRAO "NA FAKULTETU BEZ PROFESORA", MEGATREND MU PRIZNAO DIPLOMUGde je studirao ministar Nebojša Stefanović? U kompaniji. Potpredsednik vlade je diplomirao u firmi Megatrend International Expert Consortium Limited iz Londona. Ministar je "upisao" društvo sa ograničenom odgovornošću, navodno 1995. godine. Potom mu je 2005. Fakultet za poslovne studije Univerziteta Megatrend u Beogradu diplomu kompanije priznao kao fakultetsku diplomu. To je tema dokumentarca "Mega diplomac" novinara Adama Santovca.

DOKUMENTARNI FILM "MEGA DIPLOMAC" - O STUDIJAMA NEBOJŠE STEFANOVIĆA I MEGATRENDUIzvor: N1 


STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI KRAGUJEVAC FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar