’Normalan građanin’ u UO Nacionalne službe za zapošljavanje

’Normalan građanin’ u UO Nacionalne službe za zapošljavanje

...Još jedan potpisnik liste SNS na beogradskim izborima, bar prema pisanju medija, je voditelj Dejan Pantelić. On je takođe podržao kandidaturu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima 2017. godine, a nekoliko meseci kasnije postao je član Upravnog odbora Nacionalne službe za zapošljavanje, gde mesečno prima oko 41.000 dinara.

Pantelić u izjavi za portal Nova.rs navodi da podrška Vučiću na predsedničkim izborima nema nikakve veze sa njegovim postavljenjem na mesto člana UO Nacionalne službe za zapošljavanje.

“Na tu poziciju me je predložila Vlada Srbije, zato što sam normalan građanin i državljanin ove zemlje”, kaže Pantelić.

Kako dodaje, još dve funkcije obavlja volonterski – član je Radne grupe za prevenciju i lečenje dijabetesa i Nadzornog odbora budžetskog fonda za lečenje obolenja, stanja ili povreda koje se ne mogu uspešno izlečiti u Srbiji, a u njegovoj imovinskoj karti piše da je od aprila do juna 2018. godine radio posao medijskog savetovanja u Vladi Srbije za 150.000 mesečno.

UHLEBLJENI KOD VUČIĆA: PODRŽIŠ SNS, DOBIJEŠ DRŽAVNI POSAOFoto: Picuki
Izvor: Nova.rs, 25. 5. 2020. 


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari