Ozvaničeno: Raskinuta privatizacija RTK

Ozvaničeno: Raskinuta privatizacija RTK

„Privatizacija Radio-televizije Kragujevac juče je raskinuta. Komisija za kontrolu izvršenja obaveza Kupca donela je odluku o raskidu ugovora o prodaji kapitala, jer je kupac raspolagao imovinom preko 10 odsto od ukupne vrednosti stalne imovine i nije blagovremeno dostavio bankarsku garanciju“, potvrđeno je UNS-u u Ministarstvu privrede.

"Čekamo detaljnije saopštenje Ministarstva da vidimo koja će nam biti sudbina. Po informacijama koje mi imamo, televizija će biti vraćena u državno vlasništvo, iako tako nešto ne predviđa Zakon o javnom informisanju i medijima. Dobio sam informacije da će možda ponovo ići na prodaju, a zaposleni dobiti socijalni program", rekao je UNS-u predsednik UGS "Nezavisnost" u RTK Goran Antonijević.

RASKINUTA PRIVATIZACIJA RTV KRAGUJEVAC 

Izvor: UNS 
 

“Proračunao sam da mi sledeća ulaganja nanose neprocenjivu veću štetu od ove sada i to je sve”, izjavio je za RSE Radoica Milosaveljević, povodom odluke srpskog Ministarstvo privrede da poništi privatizaciju Radio televizije Kragujevac (RTK) koju je kupio u oktobru 2015. godine po ceni od 85,5 hiljada evra.

RADOICA MILOSAVLJEVIĆ O RTK: POGREŠNO SAM PRORAČUNAO

Izvor: Slobodna Evropa
 

Prethodna medijska strategija, koja je važila od 2011. do 2016. godine, bila je preambiciozan i loše utemeljen dokument, kojim nije mnogo toga postignuto, kaže državni sekretar za medije u Ministarstvu kulture i informisanja Nino Brajović

BRAJOVIĆ: POVLAČENJE DRŽAVE IZ MEDIJA NIJE DONELO NIŠTA DOBRO

Izvor: Cenzolovka

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari