Sajt koji je RZZO 2011. platio 2,6 miliona danas nedostupan, domen slobodan

Sajt koji je RZZO 2011. platio 2,6 miliona danas nedostupan, domen slobodan

JOŠ JEDAN PRESKUP I NEPOTREBAN SAJT

Republički zavod za zdravstveno osiguranje (RZZO) platio je prošle godine neverovatnih 2.596.000 dinara za izradu sajta www.snagapacijentima.rs udruženja građana Inicijativa Snaga pacijentima i izradu sasvim jednostavnog adresara udruženja, koji je nazvan „nacionalni onlajn registar udruženja pacijenata“.

RZZO je posao izrade i dizajna sajta poverio preduzeću MC2 (pravi naziv Milošević Creative Communication d.o.o.) iz Beograd i to u skladu sa ugovorom (br: 404-2-15/10-10) koji su 31. avgusta 2010. potpisali tadašnja direktorka RZZO-a Svetlana Vukajlović i direktor preduzeća MC2 Ivan Milošević. Ugovoreno je da vrednost posla iznosi 2.200.000 dinara bez PDV-a (20.847 evra po tadašnjem kursu), a da se plaćanje izvrši u roku od 7 dana po potpisivanju ugovora i to 100 odsto avansno.

DETALJNIJE

Izvor: Pištaljka, 11. 6. 2011.

JA SAM VLASNIK MC2 KOJI JE OKLEVETAN U TEKSTU NA SAJTU PISTALJKA.RS

Slažem se sa svima koji kažu da je 20.000 evra za sajt mnogo. Ja prvi ne bih platio toliko. Moja firma je angažovala čoveka da nam napravi taj sajt i imali smo neke posebne zahteve, kao npr. da svako udruženje pacijenata koje se nađe u našoj bazi može da pravi svoj mini sajt u okviru našeg sajta, da se njihove vesti automatski distribuiraju svima itd.

Čovek je pošteno odradio posao i bio pošteno plaćen za to. Ostatak novca nam je bio neophodan za sve ostalo, mesecima smo radili, zvali, organizovali besplatne seminare i za svaki sprovodili medijske kampanje da bi nam se javila udruženja za koja nismo znali. Proputovali smo Srbiju i edukovali brojna udruženja pacijenata. Taj nas posao i dalje traje.

DETALJNIJE

Izvor: Dev Pro Talk, 13. 6. 2011. 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari